Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Laptop-beveiligingen

Laptop-beveiligingen

Andere benamingen: Beeldscherm beveiliging, Laptop lock, Laptopslot

Laptop beveiligingen bestellen

Een laptop slot kopen? Bewapen uw bedrijf met de eerste verdedigingslinie tegen diefstal van laptops, apparatuur en gegevens. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment betrouwbare beveiligingsmiddelen om uw laptop te beschermen tegen diefstal.
Het assortiment bestaat onder meer uit laptop kabelsloten met cijferslot, laptopslot met sleutel en vergrendelingsankers. De laptopsloten die u bestelt via DiscountOffice.nl hebben een brede compatibiliteit met verschillende laptops, monitoren, projectoren en andere apparaten. De laptopslot kabels zijn gemaakt van sterk staal met een duurzame vinylcoating.
Voor elke laptop bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste laptopsloten. U kunt onder meer kiezen uit laptopsloten van Kensington, Dell, Compulocks, Startech.com en Targus.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste laptopbeveiliging die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste laptopsloten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voorkom diefstal van uw laptop

Naast een goede beveiliging van vertrouwelijke gegevens op uw laptop is het ook belangrijk om uw laptop goed te beveiligen tegen diefstal. Met een laptopslot zet u uw laptop vast met een laptopkabel zodat deze niet zo maar meegenomen kan worden.
Veel apparaten zijn voorzien van een laptopslot aansluiting: een klein sleufje aan de zijkant van de laptop. Deze aansluiting wordt ook het K- of Kensington-slot genoemd naar de fabrikant Kensington, houder van het patent op deze voorziening.
Een standaard laptopslot heeft een mechanisme dat precies in de K-slot van uw laptop past. U heeft de keuze uit twee verschillende sloten, namelijk een laptopslot met een sleutel of een laptopslot met een combinatie slot.
Heeft uw laptop geen K-slot optie dan kunt u toch uw laptop vastzetten bijvoorbeeld met een USB computerslot dat speciaal ontworpen is om in een USB-A poort te steken.

Verschillende uitvoeringen laptopsloten

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment laptop beveiligingsmiddelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Naast de bovengenoemde laptopkabelsloten voor een fysieke beveiliging van uw laptop vindt u bij DiscountOffice.nl ook diverse efficiënte oplossingen om de gegevens op de laptop te beveiligen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment laptopbeveiligingsmiddelen:

Kensington Clicksafe laptopslot

Bij DiscountOffice.nl te bestellen in meerdere uitvoeringen: een laptopkabelslot met een sleutelslot of met een combinatie slot. Er zijn talloze kabels beschikbaar van verschillende lengte en dikte, ook om meerdere apparaten tegelijkertijd te beveiligen.

Kensington Laptop Locking Station 2.0

Voorzien van ClickSafe-combinatieslot. Geschikt voor MacBook en andere ultradunne 11-15,6 inch laptops. Het Laptop Locking Station 2.0 is de geprefereerde desktopbeveiligingsoplossing voor ultradunne laptops zonder securityslot.

USB Port Lock

Heeft u belangrijke of gevoelige data op uw laptop staan, dan is het belangrijk om de USB- en netwerkpoort van uw computer af te schermen om export van belangrijke data naar een USB-stick of cloudopslag te voorkomen. De USB-kabelbeschermer die wordt gebruikt met de USB-poortvergrendeling maakt veilig gebruik van een geautoriseerd USB-apparaat mogelijk door de kabel van het apparaat vast te leggen en deze in de USB-poort te vergrendelen.

Kensington Fingerprint Key

De VeriMark Fingerprint Key is ontworpen als een simpele, snelle en eenvoudige manier voor het aanmelden bij Windows en een probleemloze ervaring op het gebied van twee-factor authenticatie. De Fingerprint Key biedt bovendien bescherming tegen ongeoorloofde toegang op gecompromitteerde apparaten en ongekende cyberveiligheid voor de cloudwereld van tegenwoordig.