Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Laptopkluizen

Laptopkluizen

Andere benamingen: Laptoplockers, Laptopkasten, Notebook kluizen

Laptopkluis bestellen

Op zoek naar een veilige opslag voor laptops en tablets? Laptoplockers en laptopkluizen bieden een professionele oplossing voor de opslag van meerdere laptops voor bedrijven en scholen. In hotels of in een privé situatie wordt vaak gebruik gemaakt van een laptopsafe.
Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke situatie de beste laptopkluis, u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo zijn er laptopkluizen die geschikt zijn voor het opbergen van slechts één laptop, tot grotere laptop lockers voor het bewaren van wel 50 laptops of tablets.
Of u nu op zoek bent naar een laptopkast, laptopkluis, laptop locker of laptop trolley, u vindt met behulp van de handige filterwoorden op onze website zeker de juiste laptopsafe via DiscountOffice.nl.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online en uw laptopkluis wordt snel bij u afgeleverd. De meeste laptopkluizen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen.

Een optimale beveiliging van uw laptop

Voor een veilige opslag van laptops en tablets is een laptopkluis een efficiënte oplossing. Voor zowel thuis voor uw privé laptop of als u thuiswerkt met een laptop van de zaak. Of als u op reis bent en uw laptop veilig in het hotel wilt bewaren.
Bij DiscountOffice.nl vindt u naast kleine laptopsafes voor thuis ook een ruime keuze professionele laptopkluizen geschikt voor bedrijven, scholen en instellingen.
Laptops zijn vaak een gemakkelijke buit voor inbrekers, u kunt veel ellende voorkomen door een laptopsafe aan te schaffen.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze laptopkluizen die bescherming bieden tegen inbraak. Ook kunt u kiezen voor brandwerende laptopkluizen die de laptops bescherming bieden tegen brandschade en hitte.

Breed assortiment professionele laptopkluizen

DiscountOffice.nl levert een breed aanbod laptopkluizen die speciaal ontworpen zijn om laptops in op te bergen en bestaan in diverse varianten. Vaak is de laptopsafe voorzien van een zachte bekleding en één of meerdere legplanken voor de laptops. Zo vindt u via DiscountOffice.nl altijd een laptop kluis die past bij uw wensen.

U kunt onder meer kiezen uit:

Laptopkluis

Voor privégebruik of in hotels. Deze kleinere laptopkluizen worden ook veel als hotelkluis gebruikt. Vaak voorzien van een elektronisch slot.

Laptopkast

Ideaal voor het veilig opbergen van meerdere laptops bijvoorbeeld op scholen en bedrijven. Voor een optimale bescherming tegen inbraak.

Laptop locker

Met een laptop locker kunt u meerdere laptops opbergen. Deze laptopunit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een school of werkomgeving. De laptoplocker biedt tevens ook de mogelijkheid om de laptops op te laden.

Laptop trolley of laptop kar

Geschikt voor het veilig opbergen van meerdere laptops, bijvoorbeeld op een school of werkomgeving. Deze verrijdbare laptopunit biedt tevens ook de mogelijkheid om de laptops op te laden als deze zijn opgeborgen. Dankzij de zwenkwielen kan de trolley gemakkelijk worden verreden naar een beveiligde ruimte.