Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lasbrillen

Lasbrillen

Lasbril bestellen

Heeft u een lasbril nodig? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste lasbril voor elke klus. Het uitgebreide assortiment lasbrillen bestaat uit hoogwaardige lasbrillen met glazen in verschillende tinten. Zo vindt u voor alle laswerkzaamheden de lasbril met de juiste verduistering zodat u veilig kunt werken.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de lasbril die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Verreweg de meeste lasbrillen zijn uit voorraad leverbaar en worden dus snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en de lasbrillen worden meestal de volgende werkdag al bij u geleverd.

Optimale bescherming tijdens lassen

Tijdens laswerkzaamheden is het belangrijk om de werknemer goed te beschermen tegen straling, rondvliegende deeltjes en vonken. DiscountOffice.nl biedt de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen voor alle laswerkzaamheden. Door het dragen van laskleding, zoals een lasschort, overall, lederen lasmouwen en laspetten worden brandwonden op het lichaam voorkomen.
Voor een optimale oogbescherming biedt DiscountOffice.nl ook diverse oplossingen. U vindt een ruime keuze laskappen, lasschermen, gelaatschermen, lasmaskers en lasbrillen tegen scherpe prijzen.

Veiligheidsbril voor lassen

Goede oogbescherming is onmisbaar om veilig te kunnen lassen. Een gewone veiligheidsbril beschermt niet voldoende tegen het licht en de warmte die vrij komt bij het lassen. Bij laswerkzaamheden is een veiligheidsbril voor lassen nodig. De glazen zijn vaak donker van kleur, dat zorgt voor optimale bescherming.
Een goede lasbril zorgt voor de juiste mate van verduistering en beschermt uw ogen niet alleen van voren maar ook van de zijkanten. Een lasbril is alleen geschikt tijdens het lassen met gas. Meestal is de donkere ruit opklapbaar zodat u tijdens de klus de las kunt controleren zonder de bril af te zetten. Onder deze ruit zit een tweede ruit van gehard glas die bescherming biedt tegen metaalsplinters.
Bent u brildragend? Een lasbril kan over de normale bril gedragen worden. Ook biedt DiscountOffice.nl diverse overzetbrillen met lasapplicaties die eenvoudig over de gewone bril gedragen kan worden.
Bij elektrisch lassen komt veel ultraviolette straling vrij, waardoor de ogen beschadigd kunnen raken met vervelende lasogen tot gevolg. Een lasbril beschermt niet tegen ultraviolette straling, dan is een laskap of lashelm nodig, die bescherming biedt voor het hele gezicht.

Hoe kiest u de juiste lasbril?

Bij DiscountOffice.nl vindt u binnen het ruime assortiment zeker altijd de juiste lasbril die voldoet aan de veiligheidseisen. Een goede lasbril heeft meestal polycarbonaat glazen en moet onbrandbaar zijn.
De lasglazen zijn uitgevoerd in verschillende verduisteringstinten, van blank of transparant polycarbonaat tot donkergetinte glazen. In principe geldt hoe donkerder de glazen des te beter beschermd. Controleer vooraf goed met wat voor laswerk u zich bezig gaat houden en welke bescherming u daarbij vereist is.

Topkwaliteit lasbrillen met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor lasbrillen van onder meer de topmerken 3M, Bollé en Uvex, die u gemakkelijk online kunt bestellen met hoge kortingen. Heeft u meerdere lasbrillen nodig voor uw medewerkers? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.