Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Laser printer kleur

Laser printer kleur

Verwante categorie: Laser printer zwart/wit

Andere benamingen: Kleuren laserprinter, Laserjet Color, Ledprinter

Laser printer kleur kopen?

Kleuren laserprinters zijn er in veel soorten en modellen zoals kleuren laser printers met Wifi, dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen. Laserprinters werken niet met vloeibare inkt maar met droog inktpoeder. Met een laserstraal wordt de afdruk eerst op de drum (een statisch geladen draaiende rol) getekend. De toner blijft door de statische lading plakken op de afdruk. Door verhitting kleeft de kleur toner daarna op het papier. De afdrukken van laserprinters zijn heel scherp, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het printen van tekst en daarom ideaal voor bedrijven scholen, andere organisaties en er zijn ook modellen speciaal geschikt voor het thuiswerken.

Ruim aanbod kleuren laserprinters

De gevarieerde collectie laser printers kleur zijn in veel verschillende uitvoeringen voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl. Daarnaast kunt u kiezen uit de topmerken Brother, HP, Kyocera, Lexmark en Xerox. De laserjets zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Een laserprinter kleur gebruikt een grote toner in plaats van een cartridge waardoor u veel langer print voordat deze vervangen hoeft te worden, daarnaast is een toner voordeliger dan een cartridge. Ook het aantal pagina’s die een ledprinter kan printen per minuut is meestal hoger. Laser printers zijn daarom snel en efficiënt. Hieronder een overzicht van verschillende laser printer kleur uitvoeringen:

  • Laser printer kleur met wifi
  • Laser printer kleur A3 formaat
  • Laser printer kleur All-in-one
  • Laser printer kleur die dubbelzijdig kan afdrukken, kopiëren en scannen

Deze topmerk laserprinters maken uw werkdag kleurrijk

De topmerk laserprinters kleur zorgen dat u kunt genieten van de meest recentste technologische ontwikkelingen binnen de laserprinters markt. De toonaangevende merken blijven zich ontwikkelen zodat de kwaliteit en duurzaamheid van de laser printers kleur verbetert. Bij DiscountOffice.nl zijn de topmerk kleur laserprinters zoals Brother, HP, Kyocera, Lexmark en Xerox scherp geprijsd. De HP Color Laserjet is een populaire laser printer kleur. Hieronder de top 5 meest populaire laserprinters kleur:

  • Laserprinter Brother HL-L3210CW
  • Laserprinter HP Color Laserjet Pro M255DW
  • Laserprinter Brother HL-L3230CW
  • Laserprinter Kyocera Ecosys P5021CDW
  • Xerox Phaser 6510dn A4 Laser Kleurenprinter

Laser printer kleur aanbieding

Bij DiscountOffice.nl ontvangt u altijd een scherpe prijs. De laserprinters kleur zijn daarom zeer voordelig bij ons te bestellen. Daarnaast kunt u nog meer korting ontvangen door meerdere stuks te kopen. Vraag bij meerdere stuks een prijsopgave aan en mogelijk bent u nog voordeliger uit. De levertijden van DiscountOffice.nl zijn super snel, na het bestellen wordt uw bestelling meestal de volgende dag al geleverd.