Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

LED controllers

LED controllers

Andere benamingen: Leddimmer, Led afstandsbediening

Led controllers bestellen

Bent u op zoek naar een RGB led controller of afstandsbediening voor het aansturen van led strips? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod led controllers en led dimmers.
Voor alle led strips vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste led controllers. Of u nu op zoek bent naar een infrarood afstandsbediening, een RF afstandsbediening of een bediening die werkt vanaf uw smartphone, u bestelt de juiste led afstandsbediening gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
De meeste led strip controllers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij het bestellen van de led controller? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Sfeervolle verlichting met ledstrips

Ledstrips zijn uitermate geschikt voor sfeer- of accentverlichting van uw woning, winkel of bedrijfspand. Bijvoorbeeld voor het accentueren van trappen, reclameborden, panden of objecten.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze flexibele ledstrips in verschillende kleuren, uitvoeringen en lengtes. Voor een eenvoudige bediening en het instellen van alle mogelijke kleuren, kleureffecten en lichtsterktes zijn diverse ledstrips controllers, dimmers en afstandsbedieningen te bestellen.
Ook vindt u bij DiscountOffice.nl complete sets met een RGB ledstrip inclusief afstandsbediening, voedingsadapter en controller. Hiermee kunt u uw ledverlichting direct aansluiten en gebruiken.

Controllers en afstandsbedieningen voor ledstrips

Om uw RGB gekleurde ledstrips op afstand te kunnen bedienen en te dimmen tot de gewenste lichtsterkte kunt u kiezen uit diverse afstandsbedieningen, namelijk:

  • IR – infrarood met een bereik van circa 6 meter
  • RF – radiosignaal met een bereik van minimaal 15 meter
  • WIFI - 2.4Ghz: bediening via het netwerk met een smartphone en tablet (iPhone en Android)

Hoewel een controller ook wel een afstandsbediening genoemd wordt is een led controller een kastje dat dat communiceert met de led strips, deze controller zorgt er dan voor dat u de led strips met de afstandsbediening, touch panel, smartphone of tablet kunt bedienen.
Ook kunt u met de aanraakgevoelige afstandsbedieningen of uw eigen smartphone of tablet heel gemakkelijk kleuren kiezen en mengen. Bovendien zijn er al een aantal automatische kleuren programma's voorgeprogrammeerd.