Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verlichting

Verlichting

Verlichting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle verlichting die u nodig heeft in de werkomgeving. Uw winkel sfeervol aankleden? Of toch op zoek naar standaard verlichting voor op uw kantoor, thuiswerkplek of in de werkplaats? In het uitgebreide assortiment verlichting vindt u diverse mogelijkheden om inspiratie op te doen voor de juiste keuze qua lampen en lichtbronnen.
U kunt kiezen uit verlichting voor binnen en buiten, zoals halogeenlampen, led lampen, schijnwerpers, signaallampen, werklampen, zaklampen en meer.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de beste verlichting voor uw bedrijf. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de verlichting is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Bestel vandaag nog alle verlichting via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

De beste werkplek verlichting

Goede verlichting is onmisbaar op uw bedrijf, op kantoor, op school en in elke ruimte waar te weinig daglicht is. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment lichtbronnen voor elke situatie.
Een goede verlichting op de werkplek of aan het bureau zorgt ervoor dat u minder snel vermoeid raakt en langer productiever bent. Voldoende licht is dus ook een belangrijk onderdeel van een ergonomische werkplek.
Daarnaast zorgt een sfeervolle verlichting voor een prettige sfeer, voor uw medewerkers en voor uw bezoekers.
Ook voor buiten is een goede verlichting essentieel, een mooi en effectief lichtplan voor op het bedrijfsterrein vergroot de veiligheid en zorgt voor een professionele uitstraling van uw kantoor.

Alles bij één leverancier bestellen

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw lichtbronnen en lampen bij een andere leverancier kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel in één keer alle bedrijfsbenodigdheden.
Voor een optimale werkplek is het ook belangrijk om te investeren in een goede verlichting. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Zo bespaart u kostbare tijd en ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Verlichting in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit lampen met hoge kortingen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus bestelt u namens een bedrijf, school of instelling en wilt u voor uw gehele pand lichtbronnen aanschaffen dan ontvangt u nog eens extra korting.