Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lijmen

Lijmen

Andere benamingen: Kantoorlijm, Hobbylijm, Knutsellijm

Lijm bestellen

Bent u op zoek naar een hobbylijm, knutsellijm of alleslijm voor gebruik op kantoor? In het zeer uitgebreide assortiment lijmen van DiscountOffice.nl vindt u alle soorten vloeibare lijm: van alleslijm tot speciale lijm voor textiel, hout of secondelijm. Te verkrijgen in tubes, spuitbussen, flacons en lijmpistolen.
U bestelt gemakkelijk en voordelig de juiste lijm voor elke toepassing via DiscountOffice.nl. De handige filterwoorden helpen u met het maken van de juiste keuze.
De meeste lijmen zijn uit voorraad leverbaar bij onze magazijnen. Hierdoor wordt de door u bestelde lijm bij DiscountOffice.nl snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Lijm voor op kantoor

In elk bedrijf en op elk kantoor wordt veel lijm gebruikt. DiscountOffice.nl levert veel verschillende lijmen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Denk aan lijmrollers en lijmstiften voor op kantoor, secondelijm voor herstelwerkzaamheden of sterke plaktapes in het magazijn voor het dichtmaken van verzenddozen.
In het assortiment lijmen vindt u allerlei soorten lijm die op kantoor of voor hobby doeleinden gebruikt worden. Lijmen die geschikt zijn voor het verlijmen van diverse materialen zoals papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en dergelijke. Dit zijn vooral de flesjes lijm, lijmtubes en lijmspray, de lijmstiften en lijmrollers vormen een aparte rubriek.

Ruim assortiment lijmen

DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod lijmen voor gebruik op kantoor. U kunt kiezen uit verschillende soorten lijm en verpakkingen. Welke lijm is voor u het meest geschikt?

Hieronder volgt een overzicht van de meeste bestelde lijmen:

Alleslijm

Wilt u alleslijm bestellen? Deze alleskunner verlijmt papier, karton, kurk, hout, textiel, glas, steen, keramiek, leer en diverse kunststoffen.

Knutsellijm of hobbylijm

Hobbylijm nodig? DiscountOffice.nl levert knutsellijm en hobbylijm voor alle toepassingen. Lijmt papier, karton, glas, porselein, textiel, leder en hout. Uitwasbaar en kindvriendelijk.
Ook heeft DiscountOffice.nl een ruime collectie kinderllijm dat geschikt is voor gebruik op school. Kinderlijm kunt u ook bestellen in een glitter uitvoering. Deze glitterlijm is te bestellen in verschillende kleuren.
Speciaal voor het lijmen van foto’s kunt u fotolijm bestellen bij DiscountOffice.nl.

Secondelijm

Secondelijm bestellen? Secondelijm is een zeer krachtige lijm en droogt zeer snel. Voor een sterke hechting in dringende situaties of voor dagelijks gebruik.

Lijmpistool met lijmpatronen

Moet u lijmen met een grote precisie? Met een lijmpistool kunt u goed doseren en is geschikt om snel, netjes, duurzaam en betrouwbaar te lijmen.

Lijmspray

Heeft u grotere vlakken te verlijmen? Een lijmspray is de ideale oplossing. DiscountOffice.nl levert verschillende soorten lijmspray.

Topkwaliteit lijmen in de aanbieding

Wilt u sterke lijmen kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit lijmen van de topmerken Pattex, Pritt, Bison, Collall, Elmer’s, Pelikan en Tesa met hoge kortingen.
Speciaal voor scholen en grote bedrijven hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent.