Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lijmstiften

Lijmstiften

Andere benamingen: Lijmroller, Plakstift, Prittstift

Lijmstiften bestellen

Een plakstift of lijmstift is een stift om mee te lijmen. Het merk Pritt kent bijna iedereen. Een plakstift wordt daarom ook vaak een Pritt stift genoemd. Naast de plakstift wordt ook de lijmroller veel gebruikt. Met een lijmroller kunt u nauwkeurig, schoon en snel lijmen. De meeste lijmrollers zijn navulbaar.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle lijmstiften en lijmrollers die u nodig heeft op uw werkplek. Of u nu op kantoor, in de werkplaats, in het magazijn of thuis werkt, een lijmstift en of lijmroller komt altijd van pas.
De meeste lijmstiften zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Ruim assortiment lijmstiften

Het ruime assortiment lijmstiften bestaat uit lijmstiften en lijmrollers in verschillende uitvoeringen.
Lijmstiften zijn ideaal om netjes en nauwkeurig papier, karton en foto's te kunnen lijmen. Een plakstift wordt veel op school gebruikt, maar ziet u ook terug in elke bureaulade. Het is een onmisbaar bureau accessoire op elk kantoor.
DiscountOffice.nl biedt lijmstiften in diverse verpakkingen, u kunt kiezen uit 22 gram, 43 gram of 11 gram.
De eerste lijmstift ter wereld werd in 1969 gemaakt door Pritt. De Pritt stift staat alom bekend om het gebruiksgemak en dankzij de speciale luchtdichte dop en het buissysteem blijft de lijmstick vers en kan deze enkele jaren worden gebruikt zonder dat hij zal uitdrogen.

Lijmroller kopen

Naast lijmstiften in verschillende diktes vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod lijmrollers. Met een lijmroller kunt u snel en nauwkeurig diverse soorten papier, karton en andere materialen aan elkaar lijmen. Doordat u slechts een dun streepje lijm op het papier trekt, kunt u zonder bubbels en geknoei lijmen. Lijmrollers zijn ideale hobby-hulpmiddelen voor precisie werkzaamheden.
Lijmrollers zijn te bestellen via DiscountOffice.nl in diverse soorten: navulbare of niet-navulbare lijmrollers met een permanente of niet-permanente lijm. Ook kunt u bij DiscountOffice.nl voordelige navulcassettes bestellen.

Topkwaliteit lijmstiften met korting

Bij DiscountOffice.nl koopt u altijd met korting topmerken lijmstiften en lijmrollers, zoals van Pritt, Scotch, Tesa en Bison. Bovendien zijn er regelmatig aantrekkelijke actieverpakkingen met gratis lijmstiften.
Heeft u meerdere stuks nodig voor uw bedrijf of onderwijsinstelling? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op uw inkoop.