Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pritt Lijmstiften

Actief filter

Pritt stift bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de Pritt lijmstift die u zoekt. Wij leveren een ruim aanbod Pritt artikelen uit voorraad tegen scherpe prijzen zoals lijmen, lijmstiften, en correctierollers.

Pritt sinds 1969

In 1969 heeft Henkel de eerste lijmstick ter wereld ontwikkeld. Het gebruiksgemak van een lippenstift stond aan de basis van het ontwerp voor de lijmstift. Eindelijk was het mogelijk om netjes en handig te lijmen. Vanaf het moment dat de eerste tubelijm meer 50 jaar geleden op de markt kwam, heeft Henkel al meer dan 1 miljard lijmsticks verkocht in 121 landen. Pritt is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Een plakstift wordt daarom ook vaak een Prittstift genoemd.

Ruim aanbod Pritt lijmstiften en lijmrollers

Op zoek naar de Originele Pritt stick? Bij DiscountOffice.nl koopt u de bekende Pritt lijmstift eenvoudig online met korting. Deze lijmstiften zijn uit voorraad leverbaar en dus snel geleverd. De Pritt Stick Original is eenvoudig in gebruik en dankzij de speciale luchtdichte dop en het buissysteem kan deze lijmstift enkele jaren worden gebruikt zonder uitdroging. Bij DiscountOffice.nl kunt u de Pritt stift in drie formaten bestellen: 11 gram, 22 gram en 43 gram. Zo kiest u voor elke gebruiker de beste lijmstift.
Naast de lijmstiften bestelt u ook de handige Pritt lijmrollers voordelig online bij DiscountOffice.nl. De nieuwe Pritt lijmrollers worden geleverd met de nieuwe honingraattape. Dankzij de honingraatstructuur plakt deze lijm uitstekend en kan deze extra precies en netjes worden aangebracht. De Pritt lijmrollers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen uit een wegwerpbare compact lijmroller of een navulbare Pritt correctieroller, die eenvoudig navulbaar is, voor minder afval én lagere kosten! Ook alle Pritt navullingen bestelt u voordelig bij DiscountOffice.nl.
Permanent of Non Permanent? Voor niet-permanente toepassingen kiest u voor een Pritt lijmroller met verwijderbare lijm. Alle lijmrollers zijn minimaal voor 50% van gerecycled plastic uit huishoudelijk afval gemaakt en 100% recyclebaar.

Correctieroller bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd makkelijk en voordelig online de Pritt correctieroller die u zoekt. Met een Pritt correctie roller kunt u direct corrigeren en perfecte resultaten behalen. De nieuwe flexibele kop past zich automatisch aan de applicatiehoek waardoor u altijd netjes kunt werken.
Het ruime assortiment correctierollers bestaat uit wegwerpbare en navulbare correctierollers. De Pritt Compact flex roller kunt u bestellen in twee breedtes: 4,2 mm voor getypte tekst en 6,0 mm voor handgeschreven tekst. De Pritt correctierollers zijn minimaal voor 50% van gerecycled plastic uit huishoudelijk afval geproduceerd en 100% recyclebaar. Voor nog minder afval en kostenbesparing kiest u voor een navulbare Pritt correctieroller. De Pritt nacassettes bestelt u ook direct bij DiscountOffice.nl
Naast alleslijm, lijmrollers en correctiemiddelen kunt u ook de bekende Pritt Poster Buddies bij DiscountOffice.nl online kopen.

Pritt stiften in de aanbieding

DiscountOffice.nl heeft een groot assortiment Pritt artikelen in de aanbieding. U ontvangt hoge kortingen op de Pritt lijmstiften, lijmrollers, correctierollers en navullingen die u zoekt.
Pritt heeft ook regelmatig een aantrekkelijk geprijsd promopack, waarmee u nog meer kunt besparen. Bovendien hanteren wij voor de meeste Pritt artikelen staffelprijzen. Dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.