Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Loonzakjes

Loonzakjes

Andere benamingen: Loonzak-enveloppen

Loonzakjes bestellen

Bent u op zoek naar voordelige loonzakjes? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende uitvoeringen loonzakjes die u gemakkelijk en tegen scherpe prijzen online kunt bestellen. U kiest snel en eenvoudig de loonzakjes die u nodig heeft en betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online omgeving van uw eigen bank.
De meeste loonzakjes zijn uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. Bestel vandaag nog uw loonzakjes via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Loonzakjes voor diverse toepassingen

Zoals de naam al zegt werden loonzakjes vroeger vooral gebruikt om loon in uit te betalen. Aan het einde van de week ging het personeel naar huis met een gevuld loonzakje. Eerst vooral met muntgeld en later ook met bankbiljetten. Tegenwoordig wordt het loon direct overgemaakt per bank en wordt het loonzakje meestal ergens anders voor gebruikt. Ze worden nog steeds gebruikt om bijvoorbeeld fooien mee uit te betalen of om geld als cadeau te geven. Daarnaast worden loonzakjes ook wel gebruikt voor het versturen van tickets of overhandigen van waardepapieren. Het voordeel van een loonzakje is dat het geld er veilig in blijft door het stevige papier. Een loonzakje heeft meer de functie van een envelop zakje of papieren zakje gekregen en is uitermate geschikt om te gebruiken als medicijnzakje, verzendenvelop, onderdelenzakjes en meer. Waar u de envelop zakjes ook voor wilt gebruiken u vindt de loonzakjes die u wilt bestellen gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Loonzakjes van krafpapier of pergamijn

DiscountOffice.nl levert stevige loonzakjes van bruin kraft of van pergamijn. Pergamijn staat ook wel bekend als kalkpapier en is grauwwit transparant. Wilt u loonzakjes 65x100mm bestellen? DiscountOffice.nl levert naast bruine loonzakjes 65x100mm ook diverse andere afmetingen zoals 114x162 en 95x145mm tegen scherpe prijzen. De kleine envelopjes hebben geen venster en zijn voorzien van een gegomde sluiting.

Loonzakjes in de aanbieding

DiscountOffice.nl biedt de loonzakjes in voordelige verpakkingen van 1000 stuks. Bij bestelling van meerdere aantallen bespaart u nog meer op uw inkoop. Door onze staffelkorting geldt immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bent u grootverbruiker? Dan profiteert u optimaal van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen