Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luxe rollerballs

Luxe rollerballs

Verwante categorie: Rollerbals

Andere benamingen: Luxe Pen, Rollerpen

Luxe rollerballs bestellen

Online een luxe rollerpen kopen? In dit assortiment vindt u alle merken luxe rollerpennen zoals Cross, Parker, Faber Castell en Waterman rollerpennen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de luxe rollerball die u zoekt.
Een luxe rollerball is zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven als blijk van waardering of om te gebruiken bij het ondertekenen van belangrijke documenten. Maar ook voor dagelijks gebruik is een luxe rollerbal prettig om te gebruiken vanwege het hoge schrijfcomfort en het gebruiksgemak.
De handige filterwoorden helpen u met het vinden van de beste rollerballs, u kunt onder meer selecteren op merk, model, uitvoering en kleur. Heeft u uw favoriete rollerball gevonden? Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De luxe rollerballs worden snel geleverd, zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Hierdoor geldt meestal vandaag besteld is morgen geleverd.

Luxe rollerballs voor hoog schrijfcomfort

Een rollerball of rollerpen is de ideale combinatie van een balpen en een vulpen. In tegenstelling tot de balpen die inkt op oliebasis gebruikt, is de inkt van een rollerbal op waterbasis. Hierdoor is de inkt van een rollerball eerder droog. Dankzij de vloeibare inkt is de schrijfervaring vergelijkbaar met een vulpen. De luxe rollerballs die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die garant staan voor een hoog schrijfcomfort en een lange gebruiksduur.

Ruime keuze luxe rollerballs

DiscountOffice.nl heeft een ruim aanbod luxe rollerballs, ook in luxe cadeauverpakkingen, die u met hoge kortingen kunt bestellen. U vindt onder meer de kwaliteitsmerken Cross, Parker, Faber Castell en Waterman, die bekend staan om het gebruik van hoogwaardige materialen en een luxe uitstraling.

Zo kunt u onder meer kiezen uit onderstaande populaire rollerballs:

  • Rollerpen Parker IM blue CT F
  • Rollerpen Waterman Hémisphère Steel CT
  • Rollerpen Parker Jotter stainless steel CT M
  • Rollerpen Cross Bailey zwart
  • Rollerpen Waterman Expert Stainless Steel Gt F

Luxe rollerpennen in de aanbieding

Topkwaliteit rollerpennen van bekende merken die u altijd via DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs kunt kopen. En heeft u meerdere rollerballs nodig? Dan bent u dankzij onze staffelprijzen nog voordeliger uit.