Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rollerbals

Rollerbals

Verwante categorie: Rollerbalvullingen

Andere benamingen: Rollerbalpen, Rolschrijvers, Vulpenroller

Rollerbals bestellen

Bent u op zoek naar voordelige rollerballs? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit rollerball pennen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U vindt in ons ruime assortiment hoogwaardige rollerbals van de kwaliteitsmerken Faber Castell, Pilot, Parker, Schneider, Stabilo, Uni-Ball en meer.
Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel en gemakkelijk de beste rollerballs, u kunt onder meer filteren op merk, type, uitvoering en kleur. Zo weet u zeker dat u de rollerball bestelt die het beste past bij uw wensen.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste rollerballs zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Meestal geldt dan ook vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis.

Verschil rollerball en een balpen

Ook een rollerball werkt met een kogeltje aan de punt van de stift dat over het papier rolt en zo de inkt aanbrengt. Echter een rollerball pen (of roller) is een balpen met dunnere inkt. Daardoor schrijft de pen duidelijk, terwijl er nauwelijks op gedrukt hoeft te worden.
In tegenstelling tot een balpen die inkt op oliebasis gebruikt, gebruikt een rollerball inkt op waterbasis gel net als een gelpen. Hierdoor droogt de inkt van een rollerball sneller op. Bij een gewone balpen blijft de inkt bovenop het papier liggen, bij een rollerball dringt de inkt eerder in het papier.
Een rollerball is eigenlijk de ideale combinatie van een balpen met een vulpen. Met een rollerball kunt u net zo snel schrijven als met een balpen en door de vloeibare inkt komt de schrijfstijl overeen met een vulpen.

Ruime collectie rollerballs

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime collectie rolschrijvers en rollerballs in veel verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse kleuren, materialen en schrijfbreedtes. Topkwaliteit rollerballs gemaakt van hoogwaardige materialen, die u met hoge kortingen online kunt bestellen.
Heeft u meerdere rollerballs nodig? Door onze staffelprijzen kunt u nog eens extra profiteren van onze scherpe prijzen.

Een greep uit het ruime assortiment:

Rollerpen Pilot Frixion bestellen?

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze Pilot rollerpennen waarvan de Rollerpen PILOT Frixion BL-FR7 0.35mm één van de meest bekende is, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, zwart, rood, groen, roze, paars en meer. Ook in het assortiment de complete lijn Pilot V-ball en Pilot Hi-Tecpoint.

Rollerpen Stabilo Worker Colorful 2019/41 blauw 0.5mm

Naast Stabilo Worker rollerpennen in diverse uitvoeringen levert DiscountOffice.nl ook de Rollerpen Stabilo Pointvisco en de alom bekende Stabilo Easy Original rollerpennen tegen scherpe prijzen.

Rollerpen Uni-ball Eye

Rollerpennen van Uni-Ball glijden over het papier zonder te krassen, voorzien van het "Uni-flow" systeem.

Rollerpen Schneider Slider XB blauw

DiscountOffice.nl biedt voordelige Schneider rollerpennen in meerdere uitvoeringen, zoals de Rollerpennen Schneider Slider, Schneider One Hybrid en Schneider Topball.

Op zoek naar vullingen voor uw rollerball? Ook die bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.