Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luxe vulpennen

Luxe vulpennen

Verwante categorie: Vulpennen

Andere benamingen: Luxe Parker, Luxe Pen

Luxe vulpennen bestellen

Een luxe vulpen kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse aanbiedingen van de bekende merken Parker, Schneider, Cross, Faber Castell en Waterman, gemakkelijk en snel online te bestellen. Luxe vulpennen zijn door het elegante ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen ook zeer geschikt als relatiegeschenk.
U kunt kiezen uit veel verschillende modellen en uitvoeringen. Welke vulpen u ook zoekt, u vindt de beste vulpen zeker bij DiscountOffice.nl. De handige filterwoorden helpen u met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u onder meer filteren op merk, model, type en kleur van de vulpen.
Tevens kunt u voordelige vulpeninkt en inktpatronen in diverse kleuren bestellen via DiscountOffice.nl.
Het merendeel van de luxe vulpennen is uit voorraad leverbaar en heeft een snelle levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketjes wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Luxe schrijven

Een vulpen is een luxe en comfortabele pen om mee te schrijven. Een vulpen maakt gebruik van vloeibare inkt, de vulpen is gemakkelijk navulbaar met bijvoorbeeld inktpatronen, maar er zijn ook vulpennen die gevuld kunnen worden met inkt uit een inktpot. Met een vulpen kunt u soepel en netjes schrijven doordat er bijna geen druk op de pen uitgeoefend hoeft te worden.
Een mooie luxe vulpen is zeer geschikt om cadeau te geven als relatiegeschenk of bij een bijzondere gelegenheid, maar ook voor dagelijks gebruik is het prettig om met een fijne vulpen te schrijven. Zeker als u veel schrijft is het belangrijk om te kiezen voor een vulpen die een hoog schrijfcomfort biedt.

Ruime collectie luxe vulpennen

DiscountOffice.nl levert een ruime collectie kwalitatieve, comfortabele, functionele en luxe vulpennen die u tegen scherpe prijzen online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en schrijfbreedtes. De schrijfbreedte van een vulpen wordt aangeduid in fijn (F) of medium (M).
Bij DiscountOffice.nl bestelt u luxe vulpennen die vervaardigd zijn van hoogwaardige materialen voor een luxe schrijfervaring, professionele uitstraling en een lange levensduur.

Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende vulpennen:

Vulpen Waterman Expert Black GT medium

De vulpen Waterman Expert is te bestellen in verschillende uitvoeringen, het is de ongeëvenaarde wisselwerking tussen uitmuntendheid en vooruitgang waardoor een Expert opvalt.

Vulpen Waterman Hémisphère Steel CT fijn

Het assortiment Waterman vulpennen is enorm uitgebreid. Naast de Waterman Expert, Waterman Hémisphère kunt u ook de Vulpen Waterman Allure bij DiscountOffice.nl kopen.

Vulpen Parker IM black CT F

Wilt u een Parker vulpen bestellen? DiscountOffice.nl levert alle bekende uitvoeringen Parker vulpennen, zoals de Vulpen Parker Jotter Stainless Steel CT, Parker IM, Parker Vector en meer.

Faber Castell Grip vulpen

Faber Castell vulpennen zijn bekend dankzij de ergonomische zacht rubberen gripzone waardoor de vulpen GRIP zorgt voor urenlang onvermoeid schrijven. De vulpen is voor zowel links- als rechtshandigen.

Parker Duofold vulpen Centennial black & gold F 18K

De absolute top onder de luxe vulpennen: Duofold Classic Black GT, vervaardigd van massief, fluweelzwarte edelhars met zeer karakteristieke 23K vergulde afwerking. De vulpen is gecomplementeerd met een 18K massief tweekleurige gouden penpunt bedekt met rodium accenten. Uiteraard verpakt in een luxe Parker geschenkverpakking.