Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Mac-Beveiligingen

Mac-Beveiligingen

Mac beveiligingen bestellen

Voorkom diefstal van uw iMac met de Mac-beveiligingen uit dit assortiment van DiscountOffice.nl. U vindt bij ons hoogwaardige beveiligingssloten voor uw MacBook, Mac Pro en iMac van de topmerken Kensington en Compulocks die u met hoge kortingen online kunt bestellen.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste beveiliging die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Wilt u liever van deze optie gebruik maken dan kunt u dit gemakkelijk aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste Mac beveiligingssloten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

De beste beveiliging voor uw iMac, Mac Pro en MacBook

Een goede beveiliging van uw laptop, notebook of MacBook kan veel ellende voorkomen. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit laptopsloten waarmee diefstal voorkomen kan worden. Met een laptopslot zet u uw laptop vast met een beveiligingskabel waardoor deze niet gestolen kan worden.
De meeste standaard laptops zijn voorzien van een laptopslot aansluiting: een klein sleufje aan de zijkant van de laptop. Deze aansluiting is ook wel bekend als het K- of Kensington-slot, genoemd naar de fabrikant Kensington.
Omdat een MacBook niet uitgerust is met een K-slot optie heeft Kensington vergrendelingsstations ontwikkeld tegen diefstal van ultra dunne laptops zoals een MacBook. Met een beveiligingsslot of vergrendelingsstation zet u de MacBook, Mac Pro of iMac vast aan het bureau of ander vast object zodat het niet kan worden meegenomen. Deze Mac beveiligingen geven een optimale veiligheid tegen diefstal in openbare ruimtes, in bibliotheken, bij beurzen en op scholen.

Verschillende opties Mac beveiligingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse Mac beveiligingen die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen.
Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

MacLock voor beveiliging Mac Mini

Breng de Mac Mini aan op een muur, bureau, tafel of een kast en bescherm uw device tegen diefstal. Alle aansluitingen blijven gewoon bereikbaar, de ideale oplossing voor de Mac Mini.

Ledge lock Slot adapter voor MacBook beveiliging

De Ledge Lock Slot Adapter is 's werelds kleinste en meest revolutionaire beveiligingskabelslot adapter. Met een simpele draai aan een schroef heeft uw MacBook een compatibel kabelslot dat werkt met onze beveiligingskabelsloten. Door het slanke ontwerp van de extreem veilige slotadapter past de MacBook gewoon in een hoes of tas past.

Kensington SafeDome Secure ClickSafe Keyed Lock voor iMac beveiliging

Het koepelvormige ontwerp sluit perfect aan bij de vormgeving van de iMac. Het ClickSafe®-slot kan in slechts één klik worden aangesloten. De Ultra-kabel biedt het hoogste niveau van beveiliging. Het slot is eenvoudig te positioneren en te bevestigen.