Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijnwagens extra sterk

Magazijnwagens extra sterk

Andere benamingen: MultiVario wagens, Sterke magazijnwagens, Zwaarlastwagens

Een extra sterke magazijnwagen nodig?

In dit assortiment vindt u extra sterke magazijnwagens in diverse uitvoeringen. Een draagvermogen van meer dan 1000 kg is voor diverse modellen geen enkele probleem, ideaal voor de professionele gebruiker. Er zijn vele soorten extra sterke magazijnwagens in het brede assortiment. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl de scherpste prijzen. Deze magazijnwagens hebben een groot draagvermogen en zijn voor het intern transport van extra zware goederen zeer geschikt. Deze extra sterke magazijnwagens worden vaak gebruikt in magazijnen, garages, bedrijfsterreinen en ook op locaties waar er zware goederen op kleine afstand worden vervoerd.

Assortiment extra sterke magazijnwagens

Het assortiment extra sterke magazijnwagens bevatten verschillende soorten magazijnwagens die extra zware goederen kunnen vervoeren. De draagvermogens van de magazijnwagens zijn 500kg, 600kg, 1200kg, 1500kg, 2000kg, 2500kg of zelfs 3000kg. De volgende soorten magazijnwagens staan in dit assortiment: bakwagens, driewandwagens, magazijnwagens met duwbeugel, etagewagens, hekwagens, kopwandwagens, platformwagens, rongenwagens, tafelwagens en vierwandwagens.

De extra sterke magazijnwagens zijn van het merk Fetra en zijn gemaakt van stalenbuizen en van gelast profielstaal. De Fetra magazijnwagens zijn conform de EU-norm: EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens) en behoren tot de Transporteur conditiegroep: 1.

Al deze magazijnwagens zijn speciaal in dit assortiment gezet om een overzicht te creëren van de extra sterke magazijnwagens. Door het brede assortiment van DiscountOffice.nl heeft u maar 1 leverancier nodig voor al uw benodigdheden. Daarnaast zijn alle artikelen in het assortiment voordelig geprijsd.

Aanbiedingen

De extra sterke magazijnwagens zijn scherp geprijsd. Daardoor zijn de prijzen het gehele jaar laag. Bij “Aanbiedingen” op onze website kunt u de aanbiedingen, betreffende alle artikelen van DiscountOffice.nl vinden. Wanneer u bij DiscountOffice.nl uit verschillende categorieën bestelt, dan bent u onder aan de streep het voordeligste uit. Op deze manier kunt u bij één leverancier, het voordeligste, al uw inkopen doen omtrent kantoorartikelen en nog veel meer. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl korte levertijden bij de meeste artikelen die op de website staan. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag in huis.