Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monitorstandaarden

Monitorstandaarden

Verwante categorie: Monitor-armen

Andere benamingen: Monitorverhogers, Beeldschermverhogers, Flatscreenstandaard

Monitorstandaard bestellen

Voor een betere werkhouding achter de computer is een monitorverhoger een praktische oplossing. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze monitorstandaarden die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zodat u zeker ook bij DiscountOffice.nl de monitorverhoger vindt die het beste bij u past. De meeste monitorverhogers zijn uit voorraad leverbaar. Dus plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw ideale monitorverhoger vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Een monitorverhoger voor de juiste werkhouding

Een goede in hoogte verstelbare monitorstandaard zorgt voor een betere werkhouding. De standaard hoogte van een monitor is niet geschikt voor iedereen. Waardoor het lastig is om een ergonomische werkhouding aan te nemen. Door de monitor met een verstelbare monitorverhoger op de juiste hoogte te brengen kunt u veel ergonomische klachten zoals RSI-klachten, hoofd- en nekpijn voorkomen. Een monitorverhoger is een eenvoudige oplossing om een ontspannen en comfortabele werkhouding te realiseren. Dus werkt u veel achter de computer, dan is een monitorverhoger een absolute must!

Ruime keuze beeldschermverhogers

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze beeldschermverhogers die u gemakkelijk online kunt kopen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, modellen en kleuren.
Wilt u een transparante monitorverhoger van acryl bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u naast transparante monitorstandaarden ook monitorverhogers in het zwart, grijs of wit. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elk kantoor een monitorstandaard die perfect bij uw interieur past.
Met een beeldschermverhoger kunt u niet alleen eenvoudig de hoogte van uw beeldscherm naar persoonlijke voorkeur instellen, u creëert tevens meer ruimte op uw bureau. Onder de monitorverhoger is vaak ruimte om kleinere artikelen op te ruimen, zodat uw bureau opgeruimd en overzichtelijk is.
Bent u op zoek naar een monitorverhoger met lade? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende modellen monitorstandaarden met lade tegen scherpe prijzen. U bestelt de monitorverhoger die het beste aansluit bij uw wensen gemakkelijk en snel online via DiscountOffice.nl. Hierdoor ziet uw bureau er meteen georganiseerd uit en wordt u niet afgeleid door allerlei rommel op uw bureau. Beter voor uw concentratie en voor uw productiviteit.

Topkwaliteit monitorverhogers met korting

DiscountOffice.nl levert topkwaliteit monitorverhogers van onder meer de bekende merken Dataflex, Kensington, Fellowes en Newstar met korting. Gerenommeerde merken die hun sporen verdiend hebben op het gebied van ergonomisch werken. Binnen het uitgebreide assortiment monitorstandaarden kiest u gemakkelijk de monitorverhoger die u perfect kunt afstellen op de juiste kijkhoogte.
Wilt u meerdere monitorstandaarden bestellen voor uw bedrijf? Dankzij de staffelkorting die DiscountOffice.nl hanteert bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en bespaart u optimaal op de inkoop van ergonomische producten.