Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monsterzakken

Monsterzakken

Andere benamingen: Envelop met zijvouw, Envelop uitvouwbare bodem, Envelop met blokbodem

Monsterzakken bestellen

Heeft u dikkere dossiers te versturen of andere artikelen die niet in een standaard envelop passen? Een monsterzak is de ideale oplossing! DiscountOffice.nl biedt een gevarieerd aanbod monsterzakken voor artikelen en/of dossiers die te dik zijn voor een gewone envelop. U bestelt de juiste monsterzakken gemakkelijk en voordelig online. De monsterzakken zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u snel monsterzakken nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling monsterzakken via DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag uw monsterzakken al ontvangen.

Wat is een monsterzak?

Een monsterzak wordt ook wel een envelop met zijvouw of een envelop met uitvouwbare bodem genoemd. Hierdoor bieden monsterzakken meer ruimte dan een gewone envelop en zijn ze uitermate geschikt voor het verzenden van dikkere dossiers, documenten, brochures en allerlei andere artikelen, zoals monsters, onderdelen, kleding en meer. De monsterzak enveloppen worden plat geleverd, u vouwt ze gemakkelijk uit voor extra ruimte. U kunt bij DiscountOffice.nl monsterzakken bestellen met een maximale breedte van 38 mm, zo kunnen deze enveloppen met bodem gewoon met de normale post verzonden worden en passen ze door de brievenbus. Dit scheelt aanzienlijk in uw portokosten.

Ruime keuze monsterzakken

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment monsterzak enveloppen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Monsterzakken zijn gemaakt van stevig materiaal zoals sterk kraftpapier, u kunt kiezen uit monsterzakken in bruin, crème of wit. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook Tyvek monsterzakken. Dit lichtgewicht materiaal heeft een zeer hoge trek- en scheursterkte en is bestand tegen oliën, vetten, chemicaliën en water. Perfect voor het verzenden van kwetsbare artikelen. Heeft u nog meer bescherming nodig dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook kiezen voor enveloppen met luchtkussentjes of verzendenveloppen met foam.
Monsterzakken zijn meestal voorzien van een zelfklevende stripsluiting waarmee de enveloppen goed gesloten worden. Maar ook voor monsterzakken met een gegomde sluiting kunt u bij DiscountOffice.nl terecht.

Verschillende afmetingen monsterzak enveloppen

Wat u ook wilt versturen in een monsterzak, u vindt binnen het ruime aanbod monsterzakken van DiscountOffice.nl zeker het juiste formaat monsterzak envelop. Wilt u een Envelop Monsterzak 262x371x38 170gr Zelfklevend Creme bestellen? Naast dit populaire formaat biedt DiscountOffice.nl ook monsterzakken in de afmeting 230x350x38mm, 229x324x38mm, A5, EB4 en nog veel meer. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Voordelige monsterzakken

DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen monsterzak enveloppen. Zoals per pak van 10 stuks of dozen met 100, 125 of 150 stuks. Heeft u veel monsterzakken nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij bestelling van meerdere stuks optimaal profiteren van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen