Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Muurbeugels

Muurbeugels

Andere benamingen: Wandsteun, Wandbeugels, TV Beugel

Muurbeugel bestellen

Wilt u een muurbeugel bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige muurbeugels en wandsteunen voor het bevestigen van tv’s, flatscreens en andere monitors aan de muur of aan het plafond. U vindt de muurbeugel die u zoekt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit verschillende opties, dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig en snel de juiste muurbeugel. De meeste muurbeugels zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Muurbeugel voor tv en monitor

Optimaal tv kijken? Met een muurbeugel kunt u uw tv op een dusdanige manier ophangen dat u op een ergonomische manier kunt kijken. In het ruime assortiment tv muurbeugels van DiscountOffice.nl vindt u onder meer vaste beugels, kantelbare beugels en draaibare beugels.

Voor elk scherm de perfecte muurbeugel

Met een muurbeugel maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw beeldscherm. Bijvoorbeeld thuis voor het monteren van uw flatscreen aan de wand, op kantoor of in een gezondheidsinstelling voor een ergonomisch werkplek of voor in een showroom of winkel als informatiescherm. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing de perfecte monitor muurbeugel of wandsteun tegen scherpe prijzen. Een muurbeugel is een handige en betrouwbare oplossing voor een ergonomische werkhouding.

Ruime keuze muurbeugels

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten monitor muurbeugels. Zoals een platte muurbeugel waarbij het scherm plat tegen de muur gemonteerd wordt. Hierbij kan het scherm iets gedraaid en getild worden voor het instellen van de juiste ergonomische kijkhoek.
Wilt u echter de hoek tussen muur en monitor wél aan kunnen passen, dan kiest u voor een beweegbare steun. Zoekt u een meer flexibele muurbeugel, dan kiest u voor een zwenkbare muurbeugel of voor een kantelbare muurbeugel. Kiest u voor een muurbeugel met een zwenkarm dan heeft u veel meer mogelijkheden.

Hoe kiest u de juiste muurbeugel?

Door de ruime keuze muurbeugels bij DiscountOffice.nl vindt u zeker de muurbeugel die het beste aansluit bij uw wensen. Maar welke muurbeugel is het meest geschikt? Let bij het aanschaffen van een muurbeugel altijd op het maximale gewicht en de juiste afmetingen!
De maximale maat die een muurbeugel of wandsteun kan dragen staat op de website vermeld bij de omschrijving van het artikel. Bijna alle moderne monitoren zijn aan de achterkant voorzien van gestandaardiseerde VESA montagegaten. Hierdoor is het eenvoudig om een beugel voor uw monitor uit te zoeken zonder dat u zich zorgen hoeft maken of deze wel op uw monitor past. Mocht uw monitor een afwijkende maat hebben dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook losse VESA adapters bestellen.
Naast een maximaal formaat geldt ook een maximaal draaggewicht dat een beugel kan dragen.