Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Muurkluizen

Muurkluizen

Andere benamingen: Inbouwkluis

Muurkluis bestellen

Bent u op zoek naar een inbouw muurkluis? Bij DiscountOffice.nl vindt u een divers aanbod muurkluizen die kunnen worden weggewerkt in een muur. Hierdoor zijn ze onmogelijk mee te nemen en bieden ze gegarandeerd een hogere beschermingsgraad.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen muurkluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Met behulp van de uitgebreide filterwoorden vindt u snel de beste muurkluis die voldoet aan uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het merendeel van de inbouwkluizen is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan kunt u al snel uw waardevolle spullen veilig opbergen.

Inbouwkluis voor extra bescherming

Een muurkluis is een inbouwkluis die zo ontworpen is dat deze in de muur vermetseld kan worden en daardoor extra bescherming biedt. De kluis kan immers niet zo maar meegenomen worden. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een vloerkluis die volledig in de vloer verzonken wordt.
Juist als u niet veel ruimte heeft om een privékluis te plaatsen dan is een muurkluis een mooie oplossing. Een inbouwkluis kan weggewerkt worden in een muur, staat hierdoor niet in het zicht waardoor een inbreker de inbouwkluis minder snel zal vinden. Het is aan te bevelen om altijd een aannemer in te schakelen voor het inbouwen van uw muurkluis.

Wat is de beste muurkluis?

Uiteraard is de beste muurkluis voor u afhankelijk van uw persoonlijke wensen en eisen, maar hieronder volgt een aantal punten waar u rekening mee kunt houden voor het bestellen van de juiste kluis.
Allereerst is het van belang om een berekening maken van de totale waarde wat u in de kluis wilt opbergen. De totale waarde is belangrijk voor de indicatie waardeberging. Hoe hoger deze waardeberging des te hoger de bescherming tegen inbraak en hoe hoger de waarde mag zijn voor de verzekering.
Een muurkluis is niet brandwerend en biedt alleen bescherming tegen inbraak. Wilt u een brandwerende kluis bestellen dan levert DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod brandkasten.

Ruim aanbod muurkluizen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod inbouwkluizen die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals een inbouwkluis met cijferslot, een muurkluis met een dubbelbaard sleutelslot of een stopcontact kluis.
Een stopcontact safe is verborgen kluis waar u geld of andere kostbaarheden in kunt bewaren. Bij een gesloten kluis is het stopcontact afdekplaatje te zien waardoor het een onopvallende veilige verstopplek is.
Binnen het assortiment vindt u onder meer hoogwaardige muurkluizen van De Raat waaronder de complete series Technomax, VC en VCO die u met korting kunt bestellen.