Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

NAS

NAS

Andere benamingen: NAS server

NAS bestellen

Met een NAS server kunt u meerdere harde schijven op het kantoor- of thuisnetwerk aansluiten, zodat vanaf elke computer, laptop, smartphone of ander apparaat bestanden gedeeld en geopend kunnen worden.
Bij DiscountOffice.nl vindt u topkwaliteit NAS servers voor zakelijk en voor thuisgebruik tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit verschillende types NAS qua opslagcapaciteiten, functies, formaat en snelheid.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden op onze website navigeert u snel door het assortiment en vindt u de beste NAS die u nodig heeft. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Speciaal voor scholen, bedrijven en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u graag op rekening wilt kopen. Na goedkeuring ontvangt u vervolgens een krediet op uw account zodat u pas na ontvangst van uw bestelling de betaling kunt verrichten.
De meeste NAS zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt meestal de vogelende werkdag al geleverd.

Wat is een NAS server?

Een NAS (Networked Attached Storage) is een centraal opslagapparaat met een externe harde schijf die uitgerust is met een netwerkfunctie. Een NAS is een handige oplossing om op een thuisnetwerk of kantoornetwerk aan te sluiten zodat vanaf elke plek en vanaf elk apparaat bestanden geopend en gedeeld kunnen worden.
Een NAS is geschikt om films te streamen, foto’s te bewaren en muziek af te spelen. Een NAS server is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk alternatief voor een USB stick of een externe harde schijf.
De NAS-apparaten worden voornamelijk als private cloud toegepast. Een NAS server voor thuis biedt alle voordelen van het altijd beschikbaar zijn van data, op volle snelheid en zonder afhankelijkheid van externe partijen. Veel NAS-fabrikanten bieden een eigen app voor smartphones en tablets, zodat u zelfs onderweg eenvoudig bij uw bestanden kunt.

Ruime keuze NAS servers

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze in NAS servers. U kunt kiezen uit verschillende types NAS. Afhankelijk van de gewenste opslagcapaciteit heeft u de keuze uit modellen met 2, 4 of zelfs 8 sleuven voor harde schijven. Zo vindt u voor elk budget bij DiscountOffice.nl de juiste NAS.
Bekende merken NAS servers van Synology, Western Digital en Qnap Systems bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.