Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Niettangen

Niettangen

Andere benamingen: Hechttangen, Ringtangen

Niettangen bestellen

Met een niettang of hechttang kunt u verschillende klussen klaren. Deze tang wordt veel gebruikt voor het sluiten van verpakkingsmaterialen en door bijvoorbeeld bloemisten.
Bent u op zoek naar een betrouwbare niettang tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste niettang voor elke klus. U kunt kiezen uit verschillende niettangen, hechttangen, tackers en ringtangen van de topmerken Rapid, Bostich, Novus en Leitz.
De meeste niettangen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag uw pakket al ontvangen.

Niettang voor het zwaardere werk

Een niettang is geschikt voor het nieten van dikkere stapels papier, voor het sluiten van verpakkingsmateriaal voor bloemisten en meer. Het grote voordeel van een niettang of hechttang is dat u deze kunt gebruiken zonder dat u de nietmachine op een bureau of andere stabiele ondergrond hoeft te plaatsen. Een niettang gebruikt u los uit de hand, hiervoor is een niettang ook zeer geschikt voor het nieten van enkele vellen papier. Meestal is de hechttang voorzien van een achterlaadsysteem.

Wat is de beste niettang?

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze niettangen in verschillende kwaliteiten en capaciteiten. Welke niettang voor u de beste keuze is hangt af van het doel waarvoor u de niettang gaat gebruiken.
Hoeveel vellen wilt u aan elkaar nieten? Gebruikt u de hechttang slechts af en toe of heeft u dikkere stapels papier te nieten? De capaciteit van de niettangen die u bij DiscountOffice.nl kunt bestellen varieert tussen 20 vel en 70 vel, die de heavy duty niettangen aan kunnen.

Welke nietjes voor uw niettang?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u ook voordelige nietjes voor uw niettang. U kunt kiezen uit veel verschillende maten nietjes. De meest voorkomende maten nietjes zijn 24/6 en 26/6. Het getal 6 geeft de pootlengte aan, namelijk 6 mm. In principe geldt hoe langer de pootlengte hoe meer vellen aan elkaar geniet kunnen worden. Het getal 24 geeft de draadsterkte aan. Bij elke niettang staat vermeld welke nietjes er in passen.

Rapid K1 hechttang kopen

De niettang Rapid K1 is ’s werelds best verkopende niettang en zeer populair bij bloemisten. Maar ook geschikt voor thuis, postkantoor, winkel of kantoor. Bij DiscountOffice.nl te bestellen in verschillende uitvoeringen met korting.
Koopt u uw niettangen bij DiscountOffice.nl dan bent u er zeker van dat u professionele niettangen ontvangt die niet vastlopen en geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik. Hechttangen, ringtangen en tackers met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Heeft u meerdere exemplaren nodig voor uw bedrijf, dan bent u nog voordeliger uit door onze staffelprijzen. Daarbij geldt immers hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.