Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Atlanta Notitieboeken

Actief filter

Atlanta kantoorartikelen bestellen

Bent u op zoek naar producten van Atlanta? De kantoorartikelen van Atlanta zijn niet weg te denken van de werkvloer. De veel verkochte artikelen, zoals onder andere hangmappen, sorteermappen, notitieboeken, registers en bedrijfsformulieren zijn bij DiscountOffice.nl eenvoudig en snel te bestellen. De artikelen van Atlanta zijn veelal uit voorraad leverbaar en daardoor vaak de volgende werkdag al bij u in huis. U bestelt de Atlanta kantoorartikelen bij DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen met extra voordeel wanneer u deze in grotere aantallen bestelt.

Atlanta by Jalema

Atlanta was een kantoorartikelen fabrikant gevestigd in Reuver en Hoogezand. In 2010 werden deze fabrieken overgenomen door Jalema en zetten zij de productie voort. In deze fabrieken werden spuitgietartikelen, werkmappen, hangmappen en bedrijfsformulieren geproduceerd. Nog steeds worden de verschillende soorten mappen en bedrijfsformulieren in Hoogezand geproduceerd.

Voor Jalema is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een vanzelfsprekendheid. Door mensen met een verstandelijke beperking een baan te bieden, het ondersteunen van goede doelen, maar ook met investeringen welke de werkgelegenheid in de directe omgeving stimuleren is Jalema met recht maatschappelijk verantwoord bezig. Daarnaast werkt Jalema hoofdzakelijk met FSC® gecertificeerd karton en mag het predicaat FSC© op vele producten voeren.

Topkwaliteit hangmappen en papierwaren

De Atlanta artikelen worden duurzaam geproduceerd en zijn gemaakt van gerecycled FSC gecertificeerd papier en karton. Door de groei van afgelopen jaren lever je niet meer in op de kwaliteit. De meest verkochte en daarmee ook de meest bekende artikelen van Atlanta zijn de Hangmap “Alzicht” en het “Things to do today” notitieboekje. De hangmappen zijn gemaakt van stevig karton met sterke metalen hangijzers. Het is de standaard hangmap van de Benelux. Het notitieboekje “Things to do today”  is een ideaal hulpmiddel bij de planning van elke (werk-) dag en onmisbaar voor efficiënt timemanagement.

Atlanta kantoorartikelen bij DiscountOffice.nl

U bestelt de kantoorartikelen van Atlanta gemakkelijk online bij DiscountOffice.nl. Het uitgebreide assortiment en de voordelige prijzen maken u een tevreden klant. Als zakelijke heeft u de mogelijkheid om de artikelen van Atlanta op rekening te bestellen, zo is de bestelling snel en gemakkelijk geplaatst en kunt u de betaling later uitvoeren. DiscountOffice.nl zorgt voor een snelle levering van de Atlanta kantoorartikelen.