Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Opbergboxen

Opbergboxen

Andere benamingen: Plastic Opbergbox, Opbergdozen, Transportbox

Opbergboxen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige opbergboxen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U heeft een ruime keuze in opbergdozen in allerlei soorten, kleuren en afmetingen. U bestelt de opbergbox die u zoekt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. De meeste opbergdozen worden uit voorraad geleverd. Dus vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag al in huis. Bestel snel de juiste opbergboxen bij DiscountOffice.nl en ga aan de slag met uw opruimklus.

Opbergboxen zijn ideaal voor iedereen. Voor het opruimen van het archief op kantoor, voor het bewaren van allerlei kantoorartikelen bij de werkplek of voor een overzichtelijke opslag in het magazijn. Maar ook voor thuis zijn opbergdozen handig in gebruik. Bijvoorbeeld voor het opruimen van kleding, schoenen of foto’s. Waar u ook een opbergdoos voor nodig heeft, voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de beste doos.

Ruim assortiment opbergboxen

Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het ruime assortiment opbergdozen kiezen uit opbergdozen van verschillende materialen. Wilt u een plastic opbergbox bestellen? U vindt bij DiscountOffice.nl kunststof opbergdozen van klein tot groot tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren of transparant. Wanneer u kiest voor een doorzichtige opbergdoos kunt u de inhoud in één oogopslag zien.
DiscountOffice.nl biedt naast voordelige transparante opbergboxen ook opbergdozen van hardboard gelamineerd met PP. Deze opbergdozen zijn in verschillende maten en in diverse trendy kleuren te bestellen bij DiscountOffice.nl.
Bent u op zoek naar een opbergdoos met deksel? Met een opbergbox met deksel zorgt u ervoor dat de inhoud stofvrij bewaard blijft. Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze in opbergdozen met deksel in verschillende afmetingen en kleuren. U bestelt de juiste opbergdoos eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Transparante opbergdozen zijn te bestellen in diverse maten. Wilt u een grote opbergbox kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u doorzichtige opbergdozen met een inhoud van onder meer 35 liter, 48 liter of 64 liter. U vindt zelfs een opbergdoos met een inhoud van 145 liter bij DiscountOffice.nl.
Maar ook voor de kleinere spullen vindt u bij DiscountOffice.nl altijd snel en voordelig de juiste opbergdoos. Bijvoorbeeld voor het bewaren van pennen, kleine kantoorartikelen, onderdelen, cd/dvd’s en meer.
Voor meer overzicht in de opbergdoos kunt u kiezen voor een opbergdoos met vakken. DiscountOffice.nl levert verschillende opbergboxen met vakken voor het bewaren van kleinere artikelen of hobby spullen.
Wilt u A4 papier bewaren in een opbergdoos? DiscountOffice.nl biedt speciale kunststof opbergboxen waar precies een pak A4 papier in past.
Als u veel spullen wilt opruimen is een stapelbare opbergdoos aan te bevelen. DiscountOffice.nl levert handige opbergdozen die stapelbaar zijn. Deze opbergboxen zijn gemaakt van slagvast polypropyleen waardoor het geen probleem is op de dozen op elkaar te plaatsen. Stapelbare opbergdozen bestelt u gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Really Useful Boxes

DiscountOffice.nl biedt het complete assortiment opbergboxen van Really Useful Products. Deze transparante opbergboxen zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor het opbergen van al uw belangrijke zakelijke spullen of uw hobby-spullen. Ze zijn waterdicht waardoor uw spullen altijd vochtvrij bewaard blijven. Bovendien zijn de opbergdozen bestendig tegen temperaturen van -15°C tot +80°C. De Really Useful opbergboxen zijn zo sterk dat ze het gewicht van één persoon kunnen dragen. U vindt bij DiscountOffice.nl alle maten, bestel de Really Useful opbergbox die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online.