Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Archiveringsmiddelen

Archiveringsmiddelen

Archiefdozen bestellen?

Op zoek naar archiefdozen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan archiveringsmiddelen, zoals archiefbeugels, archiefdozen, L-mappen, opbergboxen, U-mappen, pasdozen en nog veel meer. U bestelt de archiefdoos die u zoekt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Opgeruimd kantoor

Een opgeruimd kantoor en opgeruimde werkplek werkt efficiënter en prettiger. Door de verschillende archiveringsmiddelen uit ons assortiment bieden wij voor elke toepassing de juiste oplossing.

Een overzichtelijk archief bestaat eigenlijk uit twee delen: het actieve archief dichtbij of in de directe omgeving van de werkplek met hierin allerlei documenten die u regelmatig gebruikt of direct bij de hand wilt houden. Hiervoor zijn L-mappen van karton of plastic, U-mappen, rugklemmen en snelhechters zeer geschikt.

Een snelhechter oftewel snelhechtmap bestaat uit een transparante voorzijde met een lange papieren identificatiestrook, een smalle metalen hechtstrip en een gekleurde achterzijde. Door de verschillende kleuren zijn ze ideaal voor het overzichtelijk archiveren van kleine dossiers. Snelhechters in de aanbieding? Ook die bestelt u eenvoudig bij DiscountOffice.nl.

Documenten die niet meer zo vaak gebruikt worden, maar wel bewaard moeten blijven of die soms nog nodig zijn, worden gearchiveerd in een statisch of passief archief. Een efficiënt archiefsysteem zorgt ervoor dat u geen werktijd verspilt met het zoeken naar de juiste documenten. Dit levert niet alleen een tijdsbesparing op, maar ook een aanzienlijke geldbesparing.

Verschillende soorten archiefdozen

Met een archiefbeugel haalt u gemakkelijk en snel de ordnerinhoud uit de ordner. Bovendien houdt een bundelbeugel de documenten in de archiefdoos goed bijeen. Een archiefcontainer is geschikt voor het opbergen van meerdere archiefdozen.

Kartonnen archiefdozen zijn zowel in A4 als in folio formaat te verkrijgen. Ze worden plano geleverd en zijn gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Ook voor het opbergen van ordners, ringbanden of hangmappen koopt u eenvoudig een archiefdoos online. Uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd.

Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook een ruime keuze zuurvrije archiefdozen. Een zuurvrije archiefdoos is zeer geschikt voor het opbergen van documenten die lang bewaard moeten blijven. Deze dozen zijn speciaal gemaakt om de inhoud te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV-straling.

Gemeente-archiefdozen zijn gemaakt van extra sterk karton waardoor de doos perfect voor lange tijd in vorm blijft. Een gemeente-archiefdoos zuurvrij folio formaat kunt u bestellen in bruin of wit met nippels of zonder.

Bij DiscountOffice.nl koopt u niet alleen uw archiefdozen gemakkelijk en voordelig online, maar ook voor een complete archiveringsoplossing kunt u bij ons terecht. Onze afdeling klantenservice helpt u graag verder.