Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Opbergmappen

Opbergmappen

Andere benamingen: Archiefmappen, Uitschuifbare map

Opbergmappen bestellen

Opbergmappen kopen? In dit assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse uitvoeringen archiefmappen en opbergmappen met een uitrekbare rug voor een grotere capaciteit. Deze uitschuifbare mappen zijn te bestellen in diverse kleuren en materialen.
Heeft u uw gewenste opbergmap gevonden? Via onze website bestelt u snel en eenvoudig. Volg de stappen van het orderproces en uw bestelling wordt in gang gezet. De betaling geschiedt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf of instelling, dan kunt u ook op rekening bestellen.
De meeste opbergmappen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u de opbergmappen meestal de volgende werkdag al in huis.

Uitschuifbare mappen voor extra ruimte

Een gewone opbergmap heeft vaak maar een beperkte capaciteit. Als er later nog meer inhoud bij het dossier moet dan wordt de map volgepropt terwijl het eigenlijk niet meer past of er wordt een nieuwe map bij gepakt. Hierdoor bestaat de kans dat het dossier steeds onoverzichtelijker wordt.
Een opbergmap met een uitrekbare rug is de ideale oplossing om een grote stapel papieren of documenten op te bergen in één map. Met een uitschuifbare map kunt u in plaats van meerdere mappen eenvoudig één map gebruiken. De map groeit mee met de inhoud. Hierdoor heeft u altijd alle informatie overzichtelijk bij elkaar en u hoeft maar één map op te ruimen of mee te nemen.
Uitschuifbare mappen worden veelgebruikt door notarissen en advocaten die dagelijks werken met dikke dossiers. In een opbergmap met uitrekbare rug past alles prima.

Ruime keuze opbergmappen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze uitschuifbare mappen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. De meeste A4 opbergmappen hebben een uitrekbare rug tot 13cm. De folio opbergmappen hebben een grotere capaciteit, namelijk tot wel 16cm.
De opbergmappen zijn voorzien van een klep onderaan zodat de dossiers uitstekende op hun plaats blijven. Ideaal om omvangrijke dossiers veilig te bewaren en te vervoeren.
Opbergmappen zijn te bestellen met verschillende typen sluitingen: een klittenbandsluiting of velcrosluiting, een clipsluiting of een sluiting door middel van een riem met gekartelde gesp.
Bestelt u via DiscountOffice.nl uw opbergmappen dan bent u verzekerd van stevige opbergmappen die geschikt zijn voor intensief gebruikt. Vervaardigd van sterk karton, vaak ook geplastificeerd met polypropyleen voor een optimale bescherming van de inhoud, zowel op kantoor als onderweg.

Opbergmappen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl koopt u online topkwaliteit Exacompta opbergmappen met korting.
Heeft u meerdere exemplaren nodig voor uw kantoor? Door onze staffelprijzen bent u nog voordeliger uit bij een bestelling van meerdere stuks en kunt u flink besparen op uw inkoop!