Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Overheadpennen

Overheadpennen

Verwante categorie: Overheadprojectoren

Andere benamingen: OHP Pen

Overheadpennen bestellen

Bent u op zoek naar een marker die geschikt is voor het schrijven op kunststof oppervlakken? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment viltstiften, markers en overhead pennen die speciaal gemaakt zijn voor het beschrijven van transparante kunststof folies, zoals overhead transparanten en andere gladde oppervlakken. Een overhead pen wordt ook wel een overhead projector marker genoemd.
DiscountOffice.nl levert overheadpennen in twee uitvoeringen: permanent en non permanent. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en schrijfbreedtes. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de beste overhead pennen. U kunt filteren op merk, type, kleur en uitvoering.
De meeste overhead pennen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt in principe de volgende werkdag al geleverd.

Marker voor kunststof oppervlakken

Het schrijven op gladde oppervlakken zoals plastic, kunststof, folie, glas en andere gladde ondergrond kan een hele uitdaging zijn. De overheadpennen die u vindt in het assortiment van DiscountOffice.nl zijn de ideale oplossing. De inkt is watervast en sneldrogend.
Een overhead pen (OHP) is speciaal gemaakt voor het beschrijven van transparante kunststof folies, bijvoorbeeld de sheets die bij overhead projectoren gebruikt worden. Maar ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op glas, kunststof en andere gladde oppervlakken.
Vooral permanent markers zijn de beste keuze voor veeg- en watervaste markeringen.
Wilt u liever de markering of tekst weer verwijderen, dan is een non-permanente overhead pen aan te bevelen. De niet-permanente inkt is wateroplosbaar en kan eenvoudig met een vochtige doek worden verwijderd.

Ruim assortiment overhead pennen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u professionele overhead pennen van de kwaliteitsmerken Stabilo, Steadtler en Edding met hoge kortingen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop.
Overhead pennen zijn te bestellen in verschillende kleuren zoals zwart, blauw, rood en groen. Per stuk, maar ook in handige assortimentsverpakkingen van meerdere kleuren.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit diverse schrijfbreedtes, variërend tussen 0.4mm en 1mm.

Hieronder volgt een overzicht van de meeste bekende overhead pennen:

  • Viltstift Staedtler Ohp Lumocolor F318 Zwart Fijn 0.6mm
  • Viltstift Staedtler Ohp Lumocolor M317 Zwart Medium 1Mm
  • Viltstift STABILO OHpen permanent 841/46 rond 0.4mm zwart
  • Edding 140 S permanent pen zwart
  • Edding 150 S non-permanent pen rood
  • Universele marker Schneider Maxx 222 F permanent zwart