Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pakketwagens

Pakketwagens

Andere benamingen: Verzendcontainers

Pakketwagen bestellen

Pakketwagens zijn in veel modellen voordelig online te bestellen. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van pakketwagens, ook wel genoemd verzendcontainers. Een verzendcontainer is ideaal voor het intern transport zoals in magazijnen, bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kantoren, supermarkten en andere organisaties.

Pakketwagens zijn ideaal voor uw magazijn. Bij ontvangst en versturen van vele pakketten is dit een handig hulpmiddel voor het efficiënt kunnen werken. Installatie is eenvoudig, het insteek en schroefsysteem maakt het u gemakkelijk.

Assortiment pakketwagens

Het ruime aanbod pakketwagens bevat onder andere het topmerk Fetra. Daarnaast heeft DicountOffice.nl ook het huismerk DiscountOffice verzendcontainers, deze hebben een optimale prijs-kwaliteit verhouding. U kunt kiezen tussen een open of gesloten containerwagen en verschillende afmetingen. Het draagvermogen is meestal 600kg.

De afmetingen van de pakketwagens:

  • Pakketwagen 100x60 cm
  • Pakketwagen 100x70 cm
  • Pakketwagen 120x80 cm

Gesloten en open verzendcontainers

Bent u opzoek naar een open of gesloten verzendcontainer? Een gesloten verzendcontainer heeft een vleugeldeur en is verder geheel gesloten met stalenbuizen, draadgas.
De open pakketwagens hebben een wand of wanden met tenminste één open wand.

Onderstel en wielen van een pakketwagen

De onderstellen van de pakketwagens zijn voorzien van een houten plank, ook wel legbord genoemd.

De wielen onder het onderstel zijn 2 zwenk- en 2 bokwielen. Zwenkwielen zijn volledig draaibaar en bokwielen staan vast. Dit maakt het verrijden van de verzendcontainer gemakkelijk.
De zwenk- en bokwielen zijn gemaakt van TPE rubber en hebben een naaf met kogellager. Sommige zwenkwielen hebben een rem en zijn conform EU-norm EN 1757-3. Dit is de veiligheidsnorm voor platformwagens.

Fetra pakketwagens

Fetra staat bekend om zijn moderne design en hoogwaardig kwalitatieve transportmiddelen. Het Duitse bedrijf biedt op de meeste transportwagens meer dan 10 jaar garantie. De Fetra pakketwagenmodellen 8481-1, 8583-1 en 8582-3 zijn het meest populair.

Verzendcontainer met korting

De verzendcontainers zijn scherp geprijsd. DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie pakketwagens. Naast de voordelige prijzen kunt u van nog meer korting profiteren bij het inkopen van meerdere stuks door gebruik te maken van de staffelprijzen of een prijsopgave aan te vragen.

Waarom een pakketwagen bij DiscountOffice.nl bestellen?

Voor de scherpste prijzen, snelle levertijden, service en het uitgebreide assortiment pakketwagens, bestelt u bij DiscountOffice.nl. Het brede aanbod bevat verzendcontainers in veel verschillende maten en modellen, daarnaast bevat het onder andere ook het topmerk Fetra.