Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Palletwagens

Palletwagens

Andere benamingen: Handpallettrucks, Pompwagens, Steekwagens

Een palletwagen of pompwagen wordt gebruikt voor het verplaatsen van goederen op pallets in magazijnen of vrachtwagens. De maximale hefhoogte van een palletwagen bedraagt 15-20 cm. Met een vorkheftruck is het mogelijk om goederen hoger op te stapelen.

Palletwagen kopen

Bent u op zoek naar een palletwagen van top kwaliteit? Bij DiscountOffice.nl is er een breed aanbod van palletwagens. Een palletwagen wordt ook wel pompwagen genoemd. Er is veel keus, bijvoorbeeld tussen de elektrische palletwagens met een maximale hefhoogte van 15-20cm of bijvoorbeeld een hydraulische stapelaar die de pallet op hogere hoogtes kan brengen.

Assortiment Pompwagens

Het grote assortiment pompwagens van DiscountOffice.nl is zeer voordelig. Op het moment dat het gaat over palletwagen, pompwagen, pallettruck of transpallet wordt er exact hetzelfde bedoeld, er is geen enkel verschil. Er is keuze in: draagvermogen, vier wegen palletwagen, handpallettruck, elektrische palletwagen, palletwagen hoogheffer, terrein geschikte pompwagen en handpallettruck met weegsysteem of weegschaal.

Palletwagens met een vorklengte van 1150mm

Hieronder worden er een aantal pompwagens met een vorklengte van 1150mm uitgelicht die snel worden geleverd en de scherpste prijzen hebben:
De Fetra Pompwagen 2114 2t vorklengte 1150mm is een van de gewildste pompwagens.
Deze pompwagen is uitgerust met een robuust frame en heeft dubbel omgezette vorken.
De vorklengte bedraagt 1150mm of te wel 1,15 meter. Ideaal voor het heffen, rijden en en dalen van een pallet. Het bevat een Hydraulische handpomp die onderhoudsvrij gelagerd is.
Het draagvermogen is 2000 kg en is daarom een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Het rijden is prettig door de geringe rolweerstand en laat geen strepen achter op de vloer.
Mocht u op zoek zijn naar een pompwagen met meer draagvermogen, dan kunt u ook kiezen voor de Fetra Pompwagen met ook een vorklengte van 1150mm, maar met een draagvermogen van 2500kg.
De handpallettruck 2119 van Fetra heeft ook een draagvermogen van 2500 en een vorklengte van 1150 mm.
Bij DiscountOffice.nl zijn de steekwagens zeer scherp geprijsd en snel geleverd. Met de snelle levertijd vanuit ons magazijn, kunt u de pompwagen zo spoedig mogelijk gebruiken.

Aanbieding palletwagen

Bij DiscountOffice.nl ontvangt u altijd de scherpste prijzen, ook bij het online bestellen van een palletwagen. De beste artikelen voor de voordeligste prijzen. Met bijna 150.000 artikelen is het aanbod ongekend. Daarnaast is er oneindig breed en voordelig assortiment. Dit betekent dat u bij DiscountOffice.nl onderaan het streep het voordeligste uit bent.