Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papier A4 wit 75g/m²

Papier A4 wit 75g/m²

Andere benamingen: Kopieerpapier 75 Gram, Kopieerpapier 70 Gram, Kopieerpapier 65 Gram

Voordelig A4 printpapier bestellen

Bent u op zoek naar betaalbaar kopieerpapier? Bij DiscountOffice.nl koopt u altijd A4 kopieerpapier in de aanbieding! In het uitgebreide assortiment kopieerpapier vindt u verschillende mogelijkheden: hoge kortingen op de A-merken HP, Canon, Double A Paper en Navigator, scherp geprijsde halve of hele pallets kopieerpapier, voordeelbundels kopieerpapier en huismerk kopieerpapier in een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Daarnaast kunt u ook besparen door te kiezen voor betaalbaar 75 grams A4 kopieerpapier. Hoewel 80 grams kopieerpapier nog steeds het meest gebruikt wordt in Europa is kopieerpapier met een lager gramsgewicht een goed alternatief.
Niet alleen voor het milieu, maar ook vanwege kostenbesparing. Er zijn immers minder grondstoffen nodig en door het lagere gewicht kunt u ook op de portokosten besparen.
Met behulp van de handige trefwoorden op de website vindt u gemakkelijk en snel het beste A4 kopieerpapier via DiscountOffice.nl. Het meeste kopieerpapier is snel leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling A4 kopieerpapier en u kunt vaak de volgende werkdag al uw bestelling ontvangen.

Voor elk gebruik het juiste kopieerpapier

DiscountOffice.nl biedt A4 kopieerpapier in verschillende kwaliteiten en CIE waardes die de witheid van het kopieerpapier aangeven. Hoe hoger de CIE waarde hoe hoger de witheid.
Door de ruime keuze in verschillende kwaliteiten van het printpapier vindt u bij DiscountOffice.nl voor elk gebruik een geschikte kwaliteit. Voor presentaties en extern gebruik kiest u voor een premium kwaliteit met een hoge witheid, terwijl voor dagelijks gebruik een budgetvriendelijk 75 grams kopieerpapier met een lagere witheid zeer geschikt is.
U kunt flink besparen op uw printkosten door gebruik te maken van het kwaliteitsverschil tussen de diverse uitvoeringen kopieerpapier.

Milieuvriendelijk geproduceerd kopieerpapier

Het merendeel van het kopieerpapier A4 dat u bestelt bij DiscountOffice.nl is gecertificeerd en voorzien van de milieukeurmerken FSC, EU Ecolabel of PEFC. Alle leveranciers hebben milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel en besteden veel aandacht aan het productieproces.
Maar u kunt ook zelf bij de aanschaf van kopieerpapier een duurzame en milieuvriendelijkere keuze maken door A4 kopieerpapier te bestellen met een lager gramsgewicht. DiscountOffice.nl biedt kopieerpapier 60 grams, 65 grams, 70 grams en 75 grams dat u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

  • Kopieerpapier Double A Everyday A4 70 Gram Wit 500vel
  • Kopieerpapier Discovery A4 75 Gram Wit 500vel
  • Kopieerpapier Clairefontaine Clairmail A4 60 Gram Wit
  • Kopieerpapier Hp Everyday A4 75 Gram Wit 500vel
  • Navigator Printpapier Eco-Logical A4 75 Gram