Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papier Universeel

Papier Universeel

Papier universeel bestellen

Op zoek naar kopieerpapier aanbiedingen? In dit uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse voordelige aanbiedingen kopieerpapier. U kunt hierbij denken aan een halve of hele pallet papier, maar ook aan scherpe aanbiedingen bij afname van een aantal dozen papier.
Alle topmerken zijn vertegenwoordigd, onder meer Datacopy, Discovery, Double A, HP, Motif, Navigator, Quantore en Xerox. Topkwaliteit printpapier dat u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Om het zoeken binnen het gevarieerde aanbod makkelijker te maken is het assortiment onderverdeeld in formaat, dikte en kleur van het printpapier. Daarbinnen wordt uw zoekopdracht snel verfijnt door gebruik te maken van de handige trefwoorden. Zo weet u zeker dat u voor elke toepassing het beste printpapier bestelt via DiscountOffice.nl.
Het grootste deel van het assortiment is uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan kunt u de bestelde artikelen meestal de volgende werkdag al ontvangen.

Topkwaliteit kopieerpapier

DiscountOffice.nl levert kopieerpapier in diverse kwaliteiten, diktes en uitvoeringen. Of u nu premium printpapier voor externe correspondentie en professionele presentaties wilt bestellen of budget vriendelijk kopieerpapier voor dagelijks gebruik nodig heeft, DiscountOffice.nl heeft zeker het juiste kopieerpapier dat voldoet aan uw eisen.
De kwaliteit van kopieerpapier wordt onder meer bepaald door de witheid van het papier. De witheid wordt aangegeven met de zogenoemde CIE waarde, waarbij geldt hoe hoger de CIE waarde hoe hoger de witheid. Voor extern gebruik kiest u kopieerpapier met een hoge CIE waarde bijvoorbeeld Kopieerpapier Double A A4 80 Gram.
Naast professioneel printpapier van Double A papier levert DiscountOffice.nl ook andere hoge kwaliteitsmerken zoals Datacopy, Discovery, Motif, Navigator, Canon, Rey en Xerox tegen scherpe prijzen. Hagelwit kopieerpapier voor haarscherpe en contrastrijke afdrukken, ideaal voor representatieve documenten, externe correspondentie en facturen.
Voor intern gebruik levert DiscountOffice.nl uitstekende betaalbare alternatieven. Kopieerpapier van de huismerken DiscountOffice en Quantore is voordelig te bestellen: het huismerk papier van een goede prijs-kwaliteitsverhouding is probleemloos te verwerken in alle kantoorapparatuur.

Ruim assortiment kopieerpapier

Bestel uw kopieerpapier via DiscountOffice.nl en u bepaalt zelf uw inkoopprijs! Kiest u voor een doos kopieerpapier, een voordeelbundel, een pallet kopieerpapier of een halve pallet? Kiest u voor een A-merk of een huismerk? Bij DiscountOffice.nl betaalt u nooit teveel.

Hieronder volgt een overzicht van het aanbod:

  • Papier A3 gekleurd
  • Papier A3 wit
  • Papier A4 gekleurd
  • Papier A4 wit 75g/m²
  • Papier A4 wit 80g/m²
  • Papier A4 wit 90g/m² en meer
  • Papier A5 wit
  • Papier A6 wit
  • Papier SRA3 wit

Milieuvriendelijk en duurzaam kopieerpapier

Het meeste kopieerpapier dat u bestelt bij DiscountOffice.nl is gecertificeerd en voorzien van de milieukeurmerken FSC, EU Ecolabel of PEFC. Voor alle bekende merken is duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker.
Ook de dikte van het kopieerpapier is bepalend voor een milieuvriendelijkere keuze. Voor 75 grams kopieerpapier zijn minder grondstoffen gebruikt waardoor het minder milieubelastend is en een voordeliger alternatief is voor het standaard 80 grams kopieerpapier.