Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Navigator Papier A4 wit 80g/m²

Actief filter

Premium kantoorpapier van Navigator

Navigator Kopieerpapier bestellen

Navigator wordt internationaal erkend als het toonaangevende premium kantoorpapier merk. Enkele eigenschappen van dit papier: uitstekende print/kopieerkwaliteit, hoogste kwaliteitsconsistentie, optimale intrinsieke eigenschappen. Navigator biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing voor zowel op kantoor als thuis. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment Navigator universeel papier en enveloppen tegen scherpe prijzen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online topkwaliteit kopieerpapier en printpapier.

Navigator sinds 1957

Navigator is in Portugal als eerste fabriek in de wereld begonnen met het produceren van papierpulp uit eucalyptus met behulp van het kraft-proces. Vanaf het begin in 1957 is Navigator inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 110 landen in 5 werelddelen. Navigator is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van de papierproductie. Bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen zoals extra opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid krijgt.

Voordelen Navigator kantoorpapier

Bestelt u Navigator kopieerpapier via DiscountOffice.nl dan kiest u voor:

 • Betere prestaties: gegarandeerd 99,99% storingsvrij.
 • Hogere afdrukkwaliteit: Navigator is een van de witste kantoorpapieren die op de markt verkrijgbaar zijn. Daardoor is het met name geschikt voor levendige kleurenafdrukken, intense zwarttinten en alle soorten documenten.
 • De superieure dichtheid van Navigator: ideaal voor dubbelzijdig afdrukken, zelfs wanneer dit in kleur gebeurt.
 • Lagere kosten per afgedrukte pagina: minder onderhoudskosten, minder tonerverbruik, minder vastgelopen papier.
 • Milieubewust printen: Navigator papier is FSC® of PEFC en EU Ecolabel gecertificeerd.
 • Multifunctionaliteit en consistente kwaliteit: Navigator presteert met dezelfde kwaliteit, dag in dag uit, in alle kantoorapparatuur (laser- en inkjetprinting en colourcopiers) ongeacht het type document.

Duurzaam afdrukken met Navigator

Navigator is trots op het feit dat het onderdeel uitmaakt van een bedrijf dat de grootste boomkweker van Portugal is en dat bijdraagt aan de duurzaamheid van de Portugese bossen. In combinatie met moderne en gecertificeerde productiefaciliteiten is de FSC®- en PEFC-certificering voor bosbeheer het bewijs van de toewijding van Navigator aan ecologische bescherming. Hierdoor is gegarandeerd dat al het hout dat voor de productie van pulp wordt gebruikt afkomstig is van gecontroleerde bronnen.

Een assortiment voor elke behoefte

Navigator biedt meerdere opties voor al uw printbehoeften voor zowel thuis als op kantoor. Het assortiment van Navigator is verdeeld in 3 groepen worden verdeeld op basis van de kenmerken van het papier: multifunctioneel, esthetiek en milieubewustheid.
Navigator papier is te bestellen in diverse formaten en diktes. Wilt u Navigator A4 printpapier 80 grams bestellen? Navigator papier is te bestellen in een standaard kwaliteit van 80 grams tot een dikke kwaliteit van 160 grams.

Bij DiscountOffice.nl vindt u in het assortiment onder meer:

 • Kopieerpapier Navigator Universal A4 80 Gram Wit
 • Kopieerpapier Navigator Universal A3 80 Gram Wit 500vel
 • Kopieerpapier Navigator Colour Documents A4 120 Gram Wit 250vel
 • Kopieerpapier Navigator Presentation A4 100 Gram Wit
 • Kopieerpapier Navigator Expression A4 90 Gram Wit
 • Kopieerpapier Navigator Homepack A4 80 Gram
 • Kopieerpapier Navigator Office Card A3 160 Gram Wit

Navigator papier in de aanbieding

Voor elk type gebruik bestelt u bij DiscountOffice.nl de juiste hoeveelheid kopieerpapier dat u nodig heeft. U kunt Navigator papier bestellen per doos, een pallet of zelfs halve pallet, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelig kopieerpapier.