Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papiervernietiger Klein Kantoor

Papiervernietiger Klein Kantoor

Verwante categorie: Papiervernietiger Accessoires

Andere benamingen: Documentvernietiger, Shredder, Papierversnipperaar

Papiervernietigers klein kantoor

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare papiervernietiger voor een klein kantoor? In het uitgebreide assortiment papierversnipperaars van DiscountOffice.nl vindt u hoogwaardige papierversnipperaars die geschikt zijn voor gebruik tot maximaal tien gebruikers. Let op de gebruikerstijd van de papierversnipperaars, dit geeft aan hoelang u de machine achter elkaar kunt gebruiken.
De handige selectiemogelijkheden zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel online de beste papiervernietiger voor uw situatie bestelt. De meeste papiervernietigers hebben een korte levertijd en zijn uit voorraad leverbaar.
Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw shredder heeft u meestal de volgende werkdag al in huis.

Voorkom misbruik van vertrouwelijke gegevens

Een goede papiervernietiger is onmisbaar op uw kantoor. U kunt veel ellende voorkomen door alle vertrouwelijke documenten met persoonsgegevens veilig te vernietigen met een papierversnipperaar. Een papiervernietiger is een efficiënte en voordelige oplossing om te voldoen aan de AVG-wetgeving.
Bij DiscountOffice.nl vindt u de beste papierversnipperaars tegen scherpe prijzen, die met gemak alle vertrouwelijke gegevens versnipperen zoals klantgegevens, prijsinformatie, verkoopcijfers, personeels- of werknemersdossiers en debiteuren- en crediteureninformatie.

Ruime keuze papiervernietigers

Voor een klein kantoor zijn papierversnipperaars voor één tot tien gebruikers geschikt. Dit geldt voor zowel een thuiskantoor als een klein kantoor. DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie papiervernietigers voor een klein kantoor.

Wilt u een papiervernietiger kopen die geschikt is voor een klein kantoor? Let dan op de volgende kenmerken:

  • Aantal gebruikers: 1-10 gebruikers
  • Opvangcapaciteit: 12 liter of meer
  • Invoercapaciteit: 4 A4-vellen of meer
  • Veiligheidsklasse: DIN P-2 of hoger (DIN 66399)

De beste papierversnipperaar voor een klein kantoor

Welke papiervernietiger voor u de beste keuze is hangt af van een aantal belangrijke factoren.
De belangrijkste factor is het veiligheidsniveau. Wilt u versnipperen in stroken of snippers? Micro cut snippers of cross cut snippers zorgen voor een hoog veiligheidsniveau. Dit wordt aangeven in Din P-2 tot P-7, waarbij geldt hoe kleiner de snippers hoe hoger de veiligheid (P-6 P-7).
Welke gegevens wilt u vernietigen? De meeste papiervernietigers vernietigen ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s.
Maakt u frequent gebruik van de papiervernietiger of slechts af en toe? Bij regelmatig gebruik is het raadzaam om te kiezen voor een papierversnipperaar met Anti-Jam technologie en een hogere capaciteit.

Een greep uit de beste papiervernietigers voor 1-10 gebruikers:

  • Papiervernietiger Fellowes 73ci Snippers P-4
  • Papiervernietiger Fellowes 99ci Snippers P-4
  • Papiervernietiger Rexel Style+ Snippers 4x23mm P-4
  • Rexel Momentum X312 Papiervernietiger Snippers P-3

Professionele papiervernietigers met korting kopen

Papiersnipperaars van Dahle, Fellowes, Rexel, HSM, Ideal, Intimus, Leitz en meer. Topkwaliteit papiervernietigers die gemaakt zijn van robuuste materialen, die geschikt zijn voor langdurig probleemloos gebruik. U koopt deze topmerken altijd met hoge kortingen online via DiscountOffice.nl. Naast scherpe prijzen kunt u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies.