Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papiervernietigers

Papiervernietigers

Papiervernietiger bestellen?

Bij DiscountOffice.nl is altijd een passende papiervernietiger voor alle toepassingen, wensen en eisen te vinden binnen het unieke aanbod. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste papiervernietiger voor professionele vernietiging. In ons ruime assortiment vindt u alle topmerken papierversnipperaars tegen scherpe prijzen.

Vernietiging papieren documenten

Papieren documenten zijn nog steeds de bron van veelvoorkomende datalekken. Geprinte documenten bevatten vaak persoonlijke, gevoelige en vertrouwelijke gegevens. Door deze documenten te vernietigen met een papiervernietiger wordt misbruik van persoonsgegevens en identiteitsfraude voorkomen. Een papierversnipperaar is een makkelijke, snelle en adequate oplossing om te voldoen aan de AVG.

Papiervernietigers worden ingedeeld in verschillende veiligheidsniveaus. Er zijn papiervernietigers die documenten in stroken vernietigen of in kleine snippers vernietigen. De grootte van de snippers na vernietiging zijn van invloed op de veiligheidsklasse van de papiervernietiger. De volgende stelregel wordt gehanteerd: hoe kleiner de snippers, hoe hoger de veiligheid.
Het veiligheidsniveau wordt weergegeven in DIN-normen. Zo biedt een papierversnipperaar die in stroken vernietigt een basisbescherming van Din 1. Voor hoog vertrouwelijke documenten biedt een Din 5 papiervernietiger superieure bescherming door een vel papier in meer dan 2000 snippers te vernietigen, dit maakt het identiteitsdieven vrijwel onmogelijk om documenten te herstellen.
Speciaal voor overheden biedt DiscountOffice.nl Din 6 en 7 papiervernietigers voor de allerhoogste veiligheid voor de meest vertrouwelijke informatie.

Papiervernietigers voor thuis

Heeft u niet veel te versnipperen, of niet zo vaak? Voor thuisgebruik of voor het thuiskantoor is een klein model papiervernietiger van Desq of Leitz een betrouwbare en vertrouwde oplossing.

Papiervernietigers voor kantoor

Op zoek naar een professionele oplossing voor het vernietigen van vertrouwelijke informatie op kantoor? Bij DiscountOffice.nl bestelt u uit een ruim assortiment papiervernietigers snel en voordelig de meest geschikte papiervernietiger voor zowel een klein kantoor als een groot kantoor. Met het actuele aanbod van Dahle, Fellowes, HSM, Ideal en Rexel is voor elke toepassing de ideale machine te vinden, en altijd tegen een concurrerende prijs. Door partnerschap met deze bekende merken kunt u op een onafhankelijk advies rekenen. Ook na de koop bent u verzekerd van een deskundige afhandeling van service en garantie.

Automatische papiervernietigers

Een automatische papiervernietiger bespaart u veel werk. Nadat u een stapel papier in de machine geplaatst heeft hoeft u er niet meer bij te staan. Afhankelijk van het model kunt u over het algemeen honderden vellen tegelijk versnipperen. Ook nietjes, paperclips en creditcards kunnen probleemloos in de machines geplaatst worden. Makkelijker kan het niet: stapel papier inladen, deksel sluiten en klaar! Wilt u ook snel en makkelijk grote hoeveelheden papier vernietigen? Bestel uw ideale automatische papiervernietiger voordelig bij DiscountOffice.nl!

Papiervernietiger voor Archiefafdeling

U wilt uw archief vernietigen? DiscountOffice.nl levert diverse archief- of afdelingsvernietigers met een capaciteit tot 600 vel! Ideaal voor het vernietigen van complete dossiers in een handomdraai!

Accessoires

Bestel bij DiscountOffice.nl ook direct de benodigde accessoires voor uw papierversnipperaar mee, zoals olie en opvangzakken. Voor alle merken en modellen vindt u bij ons de juiste opvangzakken. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.

Advies op maat

Naast bedrijven kiezen ook vele budget-bewuste gemeenten en instellingen voor de papierversnipperaars en vernietiging-oplossingen van DiscountOffice.nl. Uit het ruime aanbod shredders vindt u altijd de meest geschikte papierversnipperaar voor uw situatie tegen scherpe prijzen. Tevens zijn er diverse aanbiedingen op de verschillende topmerken!
Een advies op maat nodig? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de productspecialist papiervernietigers!