Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papiervernietiger Thuisgebruik

Papiervernietiger Thuisgebruik

Verwante categorie: Papiervernietiger Accessoires

Andere benamingen: Documentvernietiger, Shredder, Papierversnipperaar

Papiervernietiger thuisgebruik

Bent u op zoek naar een goede papierversnipperaar voor thuis? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige papiervernietigers voor thuisgebruik. U bestelt gemakkelijk en snel online die juiste papiervernietiger voor thuis om misbruik van uw persoonlijke gegevens te voorkomen.
Identiteitsfraude is in Nederland een groot probleem voor particulieren. Bescherm uzelf door uw documenten met persoonsgegevens te vernietigen met een particuliere papierversnipperaar.
De meeste papiervernietigers zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw papiervernietiger wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Hoe kiest u de beste papiervernietiger voor thuis?

Om de beste papiervernietiger voor uw situatie bij DiscountOffice.nl te kopen is het aan te bevelen om eerst onderstaande vragen te beantwoorden.

 • Hoe vaak gaat u de papiervernietiger gebruiken? Heeft u slechts af en toe papieren te versnipperen dan voldoet een kleine papiervernietiger prima. Heeft u regelmatig documenten te vernietigen dan is het raadzaam om te kiezen voor een papiervernietiger met grote capaciteit.
 • Hoe veilig (hoe klein) moeten de snippers zijn? DiscountOffice.nl levert papiervernietigers die in stroken of in snippers vernietigen. Het veiligheidsniveau van een papiervernietiger wordt weergegeven in P-1 tot P-7, waar geldt hoe kleiner de snippers hoe hoger het veiligheidsniveau.
 • Waar gaat u de papiervernietiger zetten? Bedenk vooraf goed dat een papiervernietiger met een grotere capaciteit ook meer lawaai kan maken.
 • Hoeveel papieren heeft u te vernietigen? Afhankelijk van de ruimte die u heeft kunt u kiezen voor een papiervernietiger met een grotere opvangcapaciteit. Een papiervernietiger met een grote opvangbak hoeft u ook minder snel te legen.
 • Wilt u met de hand of automatisch papier invoeren? U kunt kiezen uit papierversnipperaars waarbij u één of enkele vellen per keer kunt vernietigen en shredders die grote stapels papier tegelijk kunnen vernietigen. Als u veel papier tegelijk wilt vernietigen dan bespaart u met een papiervernietiger met automatische invoer (autofeed) veel tijd.
 • Wat wilt u vernietigen? DiscountOffice.nl biedt een ruime aanbod papiervernietigers die naast papier ook paperclips, nietjes, creditcards en cd’s kunnen vernietigen.

Kenmerken papiervernietigers voor thuis

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie gelden over het algemeen onderstaande kenmerken voor een papiervernietiger voor thuisgebruik:

 • Aantal gebruikers: 1-2 gebruikers
 • Opvangcapaciteit: 10 liter of meer
 • Invoercapaciteit: 5 A4-vellen of meer
 • Veiligheidsklasse: DIN P-3 of hoger, voldoet aan de AVG-wetgeving

Populaire papierversnipperaars voor thuis:

 • Papiervernietiger Rexel Alpha Stroken 7.2mm P-1
 • Papiervernietiger Rexel Alpha snippers 4x38mm P-4
 • Papiervernietiger Fellowes P-25s 7mm Stroken P-2
 • Papiervernietiger Fellowes 60cs 4x50mm Snippers P-4

Naast bovengenoemde papiervernietigers van de topmerken Rexel en Fellowes biedt DiscountOffice.nl ook papiervernietigers van Desq en Genie die u tegen scherpe prijzen online kunt bestellen.

Papiervernietiger accessoires nodig?

Bestel direct bij uw papiervernietiger bestelling de benodigde accessoires, zoals papiervernietiger opvangzakken en papiervernietiger olie. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.