Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papiervernietiger Thuiskantoor

Papiervernietiger Thuiskantoor

Andere benamingen: Documentvernietiger, Shredder, Papierversnipperaar

Papiervernietiger thuiskantoor

Wilt u een professionele en betrouwbare papiervernietiger kopen voor uw thuiskantoor? In het uitgebreide assortiment papierversnipperaars van DiscountOffice.nl vindt u hoogwaardige papierversnipperaars die geschikt zijn voor gebruik op uw thuiswerkplek.
De papierversnipperaars in deze productgroep zijn geschikt voor 1 tot 3 personen die regelmatig vernietigen. De meeste van deze papiervernietigers zijn ook geschikt voor het vernietigen van creditcards, nietjes en paperclips.
De uitgebreide selectiemogelijkheden maken het u makkelijk om snel online de beste papiervernietiger voor uw situatie via DiscountOffice.nl te bestellen.
De meeste papiervernietigers worden snel geleverd en zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw shredder wordt vaak de volgende werkdag al op uw thuiskantoor bezorgd.

Papierversnipperaar onmisbaar op de thuiswerkplek

Werkt u ook afwisselend op kantoor en thuis? Zorg er dan ook voor dat u op uw thuiskantoor veilig omgaat met vertrouwelijke gegevens, zoals klantgegevens, prijsinformatie, verkoopcijfers, personeels- of werknemersdossiers en debiteuren- en crediteureninformatie.
De AVG-wetgeving is ook van toepassing op de thuiswerkplek! Een papiervernietiger is een efficiënte en voordelige oplossing om persoonsgegevens te vernietigen tot onleesbare snippers en hiermee misbruik van gevoelige informatie te voorkomen.

Belangrijkste kenmerken van een papiervernietiger voor een thuiskantoor

DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie papiervernietigers voor een thuiskantoor of voor de thuiswerkplek.
Wilt u een papiervernietiger kopen die het beste aansluit op uw wensen? Let dan op de volgende kenmerken:

  • Aantal gebruikers: 1-3 gebruikers
  • Opvangcapaciteit: minimaal 10 liter
  • Invoercapaciteit: minimaal 8 A4-vellen
  • Veiligheidsklasse: minimaal DIN P-3 om te voldoen aan de AVG-wetgeving
  • Type vernietiging: snippers, micro cut of cross cut

De beste papierversnipperaar voor uw thuiskantoor

Welke papiervernietiger voor u de beste keuze is hangt af van een aantal belangrijke factoren.

De belangrijkste factor is het veiligheidsniveau. Wilt u versnipperen in stroken of snippers? Micro cut snippers of cross cut snippers zorgen voor een hoog veiligheidsniveau. Dit wordt aangeven in Din P-2 tot P-7, waarbij geldt hoe kleiner de snippers hoe hoger de veiligheid (P-6 P-7).

Maakt u frequent gebruik van de papiervernietiger of slechts incidenteel? Bij regelmatig gebruik is het raadzaam om te kiezen voor een papierversnipperaar met Anti-Jam of anti vastloop technologie en een hogere invoercapaciteit en een grotere opvangbak.

Houd er rekening mee dat een papiervernietiger voor lawaai kan zorgen. Bij DiscountOffice.nl kunt u ook kiezen voor een geluidsarme of stille papiervernietigers met minder decibel.

Een greep uit de beste papiervernietigers voor uw thuiswerkplek:

  • Papiervernietiger Hsm Shredstar X10 5X35Mm + Cd Snippers P-4
  • Papiervernietiger Fellowes 79ciRexel Momentum X312 P-4
  • Papiervernietiger Rexel Momentum X312 snippers 5x42mm p-3
  • Papiervernietiger Leitz IQ Home Office P-4 snippers 4x28mm

Alle papiervernietigers die u bestelt uit het assortiment van DiscountOffice.nl zijn gemaakt van robuuste snijwalsen die ervoor zorgen dat u jarenlang probleemloos kunt vernietigen.
Naast papiervernietigers van bovengenoemde topmerken HSM, Fellowes, Rexel en Leitz kunt u ook hoogwaardige papierversnipperaars van Dahle, Intimus en Ideal met korting bestellen.