Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Passers

Passers

Verwante categorie: Driehoeken

Andere benamingen: Inzetpasser, Snelverstelpasser, Schoolpasser

Passers bestellen

Een passer kopen? In dit assortiment vindt u diverse mogelijkheden. Een passer is een meetinstrument waarmee een (kleine) afstand vastgezet en elders afgepast kan worden. De bekendste vorm is een passer waarmee een cirkel gemaakt kan worden.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment passers die u online tegen scherpe prijzen kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals een schoolpasser, een snelverstelpasser, een stokpasser, een professionele passer of een schoolbord passer.
Het merendeel van de passers is uit voorraad leverbaar. Dat betekent wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst via DiscountOffice.nl, u uw pakketje vaak de volgende werkdag al ontvangt.

Voordelige passers voor alle toepassingen

Een passer is een veelzijdige tekeninstrument dat gebruikt wordt om een cirkel om een punt te trekken en om afstanden exact over te brengen. Een passer bestaat uit twee pootjes, die aan de bovenzijde verbonden zijn met een stelschroef. Onderaan een poot bevindt zich een naald, waarmee de passer op de ondergrond gefixeerd wordt. De andere poot is voorzien van een verwisselbare potloodstift.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelige stevige stabiele passers voor gebruik op school, op het werk en thuis.

Verschillende uitvoeringen passers

Het ruime assortiment passers van DiscountOffice.nl bestaat naast de standaard passers onder meer uit:

Schoolpassers

Wilt u een schoolpasser bestellen? Speciaal voor kinderen heeft een schoolpasser meestal een stompe punt. Ook kunt u handige passersets bestellen in een kunststof etui met bijvoorbeeld 1 passer, 1 verlengstuk, 1 houder en 1 koker met reservepotloden. DiscountOffice.nl biedt schoolpassers in diverse trendy kleuren.

Schoolbord passers

Speciaal voor gebruik op een schoolbord kunt u bij DiscountOffice.nl een schoolbord passer bestellen. Bordpassers zijn gemaakt van hout of plastic en zijn extra lang.

Snelverstelpasser

Een snelverstelpasser is een zeer eenvoudige hanteerbare passer met snelverstelling. Een snelverstelpasser beschikt naast een ronde veerkop en een centrale bedieningsspindel over een drukmechanisme met spindelgeleiding. Hiermee kunt u het been van de passer met een vinger in een handomdraai naar wens instellen, zo verstelt u nog eenvoudiger en sneller de radii.

Stokpasser

Bent u op zoek naar een grote passer? Speciaal voor het maken van grote cirkels levert DiscountOffice.nl ook een stokpasser.

Professionele passers met korting

Professionele passers bestelt u met korting bij DiscountOffice.nl. U vindt in het assortiment hoogwaardige passers van de topmerken Staedtler, Aristo, Faber Castell, Kangaro en Rotring.
Wilt u meerdere passers bestellen voor uw school of kantoor? Dankzij onze staffelprijzen kunt u flink besparen op uw inkoop. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.