Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pastel

Pastel

Andere benamingen: Pastelkrijt, Pastelpotlood, Oliepastelkrijt

Pastel bestellen

Wilt u pastelkrijt of pastel bestellen? DiscountOffice.nl levert een uitgebreid aanbod pastels van een uitstekende kwaliteit die u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen. Pastelkrijt of pastel is een zacht soort krijtstift waarmee op een zeer schilderachtige wijze getekend kan worden. Kunstenaars die met pastelkrijt werken zien hun werk dan ook vaak eerder als een schilderij dan als een tekening. In tegenstelling tot wat de naam zou doen vermoeden, kunnen met pastel ook zeer felle kleuren verkregen worden.
Pastelkrijt is al jaren erg populair zowel bij professionele kunstenaars als beginnende hobbyisten. Pastels zijn erg breed inzetbaar en zijn geven de mooiste resultaten.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen pastels, zoals pastelkrijt, pastelpotloden en oliepastels. Maak gebruik van de handige filterwoorden en u selecteert snel de beste pastels die u zoekt.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Het merendeel van de pastelkrijt wordt snel geleverd en is uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Tekenen met pastelkrijt

Pastelkrijt is heel veelzijdig waarmee mooie details aangebracht kunnen worden. Het is te bestellen in een zachte en harde vorm. Hard pastel is beter geschikt voor het aanbrengen van details, zacht pastel is gemakkelijk uit te vegen en geschikt om grotere vlakken mee te kleuren. Naast pastelkrijt biedt DiscountOffice.nl ook een ruime keuze pastelpotloden in verschillende kleuren.
Pastels zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk pastelkrijt en oliepastels. Pastelkrijt bestaat uit geperste pigmenten, kalk en gom. Vanwege het gebrek aan bindmiddel is pastelkrijt goed op te bouwen en uit te vegen. Pastelkrijt geeft een krijtachtige structuur en kan eenvoudig worden gemengd. Pastelkrijt is geschikt voor beginners.
Oliepastel bevat olie als bindmiddel, waardoor het krijt zeer goed hecht aan het papier. Door de uitstekende dekking geeft oliepastelkrijt een enorme expressieve kracht hetgeen doet denken aan een olieverf schilderijen. Oliepastel geeft een wasachtige structuur en geeft intensere kleuren dan pastels. Voor het werken met oliepastels is enige ervaring vereist.

Ruim assortiment pastels

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze pastelkrijt in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. U bestelt topkwaliteit pastels van de bekende merken Faber Castell, Talens, Eberhard Faber en Derwent met hoge kortingen.

U kunt onder meer kiezen uit:

Pastelpotloden

Pastelpotloden bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u Faber Castell Pitt pastelpotloden altijd in de aanbieding. Faber Castell Pitt Pastelpotloden hebben een hoog pigmentgehalte en zijn was- en olie-vrij. Deze pastelpotloden zijn perfect geschikt voor fijne details in pastels. Intense kleuren die goed te mengen zijn, bijvoorbeeld met een doezelaar of met de vingers of een doekje. Minimale fixatie is vereist, waardoor de pastel tekeningen hun levendigheid van kleur behouden. Uitstekende lichtweerstand en heldere kleuren. Ideaal voor fijne en ingewikkelde details.

Softpastels

Op zoek naar softpastels? Softpastels zijn zachte droge pastels, vervaardigd van hoogwaardige pigmenten. Ze geven diepe, sprekende kleuren die poederig en fluweelachtig aanvoelen. Zeer geschikt voor zowel het fijnere werk als het kleuren van grote oppervlakken. De Rembrandt softpastels van Talens zijn wereldwijd de meest gebruikte soft pastels. Zeer hoge kleurkracht en briljante kleurtonen.

Pastelkrijt

Pastelkrijt kopen? Hoge kwaliteit pastelkrijt van Faber Castell en Eberhard Faber geven zeer intensieve kleuren op papier en andere gladde oppervlakken. Geschikt voor fijn en gedetailleerd werk of om veel kleurlagen en texturen toe te voegen aan uw werk.

Oliepastels

Pastelkrijtjes op oliebasis bieden prachtige mogelijkheden van het toepassen van zeer intense, sterke kleuren en delicate pasteltinten. Oliepastels kunnen gebruikt worden op papier en karton, hout, tekenfolie, cellofaan, aardewerk en textiel.