Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pennenbakjes

Pennenbakjes

Andere benamingen: Balpenbakjes, Potloodbakjes, Opbergbakje

Pennenbakjes bestellen

Wilt u een pennenbakje kopen? In het ruime assortiment pennenbakjes van DiscountOffice.nl vindt u diverse soorten en maten. Naast de bekende ronde pennenkokers in verschillende kleuren kunt u kiezen uit design pennenbakjes, trendy pennenhouders, potloodbakjes en meer.
Voor elke werkplek op kantoor, thuis of op school bestelt u via DiscountOffice.nl het beste pennenbakje, gemakkelijk online en tegen een scherpe prijs.
De meeste pennenbakjes zijn uit voorraad leverbaar vanuit onze magazijnen. Bestelt u vandaag nog een pennenbakje dat voldoet aan uw wensen dan kunt uw bestelling meestal de volgende werkdag al ontvangen.

Pennenbakjes voor een overzichtelijk bureau

Dagelijks heeft u verschillende bureau accessoires nodig om uw werkzaamheden uit te voeren, waaronder pennen en potloden. Om al uw pennen netjes en overzichtelijk te bewaren is een pennenbakje een onmisbaar item op uw bureau. Met een pennenhouder op uw bureau hoeft u nooit te zoeken naar een pen en is het geen rommel op uw bureau. Een georganiseerde en overzichtelijke werkplek werkt plezieriger en zorgt voor een betere concentratie omdat u niet snel afgeleid raakt.
Bij DiscountOffice.nl kunt u terecht voor voordelige pennenbakjes in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een pennenbakje met verschillende vakjes voor veel pennen en potloden, maar waar ook voldoende ruimte is voor andere accessoires zoals paperclips, plakband en meer. Heeft u behoefte aan het opruimen van meer kantoorbenodigdheden dan biedt DiscountOffice.nl ook een mooie collectie bureau organizers.

Ruime keuze pennenbakjes

Een van de meest bekende pennenbakjes is de 9-vaks ronde pennenkoker van Han, die in verschillende kleuren te bestellen is. Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook andere design pennenhouders van bijvoorbeeld de designranges Cosy en Wow van Leitz en de Colour’Ice range van Esselte.
De pennenbakjes zijn gemaakt van robuuste materialen zoals wire of sterk kunststof in de meest uiteenlopende kleuren, zo vindt u via DiscountOffice.nl altijd een pennenbakje dat perfect past op elke werkplek.

Topkwaliteit pennenbakjes met korting

DiscountOffice.nl biedt hoogwaardige pennenbakjes van de bekende merken Han, Maul, Exacompta, Leitz, Esselte en meer, die u met korting online kunt bestellen.
Wilt u mooie pennenbakjes in dezelfde stijl voor het hele kantoor bestellen? Dankzij de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.