Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Placemats

Placemats

Andere benamingen: Onderzetters

Placemats kopen

Bent u opzoek naar placemats voor een nog mooiere tafelaankleding? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie placemats en onderzetters voor een optimale tafelhygiëne. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en afmetingen om de tafelaankleding van uw restaurant, cafetaria, horecagelegenheid of eettafel thuis helemaal compleet te maken. Het gehele assortiment placemats is voordelig en eenvoudig online te bestellen. Alle placemats en onderzetters zijn meestal vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Assortiment Placemats

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod placemats voor zowel horeca, bedrijfskantines en voor thuis op de eettafel. Het brede aanbod bevat onder andere placemats en onderzetters met verschillende designs, opdrukken en afmetingen.

Tafelaankleding

Om uw eettafel zo elegant mogelijk aan te kleden is een placemat met een fraaie uitstraling en passend bij het interieur extra belangrijk en kunt u de perfecte ambiance creëren voor uw gasten. Daarnaast zorgen de placemats en onderzetters voor een betere hygiëne. De placemats en onderzetters zijn voordelig bij DiscountOffice.nl te bestellen.

Onderzetters zwart, wit, blauw

Bent u opzoek naar onderzetters? Met onderzetters kunt u kringen op uw tafels voorkomen. Deze zorgen ervoor dat de druppels van het glas niet op uw mooie eettafel terecht komen. Het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl bevat onder andere onderzetters in het zwart, blauw en wit.

Placemats van verschillende materialen, kunststof, stof en papier

U kunt placemats in verschillende materialen bestellen. U kunt kiezen uit de materialen kunststof (plastic), stof, kurk of papier. Kunststof placemats zijn eenvoudig afwasbaar en kunnen net zoals stoffen placemats worden hergebruikt. Naast de materialen kunt u ook kiezen uit verschillende vormen en kleuren of looks zoals rond, rechthoekig, zwart, goud, leer, hout, linnen of bistrorood.

Tafelhygiëne

Placemats zorgen niet alleen voor een extra mooie uitstraling van uw tafel, maar verbeteren ook de tafelhygiëne. Een placemat beschermt uw tafel tegen het morsen en is eenvoudig te vervangen zodat iedere gast weer aan een schone tafel kan eten.

Tork placemats

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig de A-merk placemats en onderzetters bestellen zoals van het toonaangevende merk Tork. Tork biedt de hoogste kwaliteit en de producten van Tork worden in veel professionele gelegenheden gebruikt. Door te kiezen voor hoogwaardige placemats kunt u uw gasten een optimale dineerervaring bieden.

Placemats korting

Bij DiscountOffice.nl zijn alle placemats en onderzetters voordelig te bestellen. Er is een uitgebreid aanbod placemats en onderzetters zoals Tork placemats in de kleuren zwart, champagne, wit, bistrorood, blauw en nog veel meer.

Het gehele placemats en onderzetters assortiment van DiscountOffice.nl is voordelig geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.