Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plafondsteunen

Plafondsteunen

Andere benamingen: Plafondbeugel

Plafondsteun TV bestellen

Bent u op zoek naar een plafondsteun voor uw tv of beamer? DiscountOffice.nl heeft een brede collectie plafondbeugels die geschikt zijn voor tv’s van 32 inch, 50 inch of 55 inch. Er zijn plafondbeugels die kunnen zwenken, draaien en roteren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw monitor. Daarnaast bevat dit assortiment ook plafondsteunen voor beamers. Ons assortiment met plafondsteunen heeft voor elk probleem de ergonomische oplossing.

Breed assortiment plafondbeugels

Plafondbeugels zijn er in veel soorten en maten. DiscountOffice.nl heeft een voordelig en breed assortiment plafondsteunen voor uw monitor of beamer. De TV plafondsteunen zijn er in de kleuren wit, zwart of zilver. Daarnaast zijn er plafondsteunen van 70 cm en flexibele modellen waarvan uzelf de hoogte kunt afstellen.

Ergonomische monitor plafondsteun

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod ergonomisch afstelbare monitor plafondsteunen. De plafondbeugels zijn voordelig en eenvoudig te bestellen. In plaats van een monitor arm kunt u ook kiezen voor een plafondsteun om uw monitor ergonomisch op te hangen. U kunt de monitor in de meest comfortabele positie afstellen, zodat u de beste ergonomische houding kunt aannemen.

TV Plafondbeugel

Bent u op zoek naar een plafondbeugel voor uw tv? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het assortiment bevat tv-plafondbeugels in alle soorten en maten. U kunt uw flatscreen eenvoudig om de plafondbeugel bevestigen en vervolgens genieten van de meest ideale houding om tv te kijken.

Plafondbeugel beamer

Wanneer u een presentatie geeft dan is het belangrijk dat het beeld goed zichtbaar is. Met een plafondsteun voor uw beamer staat deze altijd perfect ingesteld. Op deze manier kunt u zorgeloos uw presentatie houden en kan iedereen het scherm goed zien.

Waarop letten bij het kopen van een plafondbeugel?

Bij het kopen van een plafondbeugel is het belangrijk om goed op de ergonomische voordelen te letten. U kunt kijken of de plafondbeugel in hoogte verstelbaar is en/ of horizontaal en verticaal draaibaar. Daarnaast is het belangrijk dat het draagvermogen hoog genoeg is om het scherm of de beamer op te hangen. En als laatste is het ook belangrijk om te letten op de maximale diagonale schermafmeting die op de plafondsteun past.

Plafondsteun kopen met korting

Plafondsteunen zijn bij DscountOffice.nl voordelig en eenvoudig te bestellen. U ontvangt hoge kortingen op de adviesprijs en bij het kopen van meerdere stuks kunt u nog meer korting krijgen. Dit doen we aan de hand van de staffelprijzen. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave aanvragen.