Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plakbandafrollers

Plakbandafrollers

Andere benamingen: Plakbanddispensers, Plakbandhouders, Plakbandrolhouders, Plakbandapparaten

Plakbandafrollers bestellen

Op zoek naar een goede plakbanddispenser? In dit ruime assortiment van DiscountOffice.nl is er keuze genoeg. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen plakbandhouders, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U vindt zeker een model dat het beste past bij uw wensen. Voor gebruik op kantoor, in de werkplaats, in het magazijn, op school of thuis. De beste plakbandhouder bestelt u bij online via DiscountOffice.nl.
Heeft u uw favoriete plakband dispenser bestelt, dan wordt uw bestelling snel geleverd. De meeste plakbandafrollers en tape dispensers zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen.

Stevige plakbandhouder

Voor veel bedrijven en kantoren zijn plakbandhouders onmisbaar. Voor het sluiten van enveloppen, inpakken van pakketten, documenten repareren of bijeenhouden, voor het plakken van foto’s en meer.
Een plakbandhouder is ideaal om het plakband gemakkelijk af te rollen, u hoeft niet te zoeken naar het beginstukje en scheurt precies het juiste stukje plakband af. Zo bespaart u veel tijd door een plakbandafroller te gebruiken.
Bent u op zoek naar een zware plakband dispenser? Bestel via DiscountOffice.nl een stabiele, sterke en zware plakbandafroller die u met één hand kunt bedienen. De meeste plakbandafrollers zijn verzwaard maar er zijn ook modellen met een anti-slip laag te bestellen voor een stabiele houvast op het bureau.

Ruime keuze plakbandhouders

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze plakbandhouders in verschillende uitvoeringen. Hoe kiest u de beste plakbandhouder voor uw plakband? Niet elke plakbandafroller is geschikt voor elke rolbreedte.
De meeste plakbanddispensers zijn geschikt voor plakband met een maximale breedte van tot en met 19 mm. Naast de breedte van het plakband is ook de diameter van het rolletje van belang. Bij DiscountOffice.nl vindt u plakbandhouders geschikt voor plakband met een lengte van 33m en 66m.
Plakbandafrollers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, naast transparant, zwart en zilver kunt u ook kiezen voor trendy kleuren zoals groen, blauw of roze. Voor elk bureau vindt u bij DiscountOffice.nl een bijpassende plakbanddispenser.

Hoogwaardige plakbandhouders in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit plakbandhouders van onder meer de topmerken Leitz, Scotch, Tesa en Kangaro met hoge kortingen.
Heeft u meerdere plakbandhouders nodig voor uw bedrijf? Dankzij onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere exemplaren nog voordeliger uit.