Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plastic Bindruggen

Plastic Bindruggen

Verwante categorie: Inbindmachines plastic

Andere benamingen: Inbindringen, Bindruggen, Inbindruggen

Plastic bindruggen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige plastic bindruggen voor uw inbindmachine? DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment plastic inbindruggen en inbindringen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten. Voor elk gebruik vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste inbind benodigdheden, of u nu inbindruggen op kantoor, op school of thuis nodig heeft, u bestelt uw inbindringen gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Heeft u snel plastic bindruggen nodig om uw inbindklus af te maken? DiscountOffice.nl levert de meeste plastic bindruggen direct uit voorraad, dat wil zeggen vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al geleverd.

Professioneel inbinden

Een inbindmachine wordt gebruikt om op een professionele manier diverse informatie in te binden, zoals onder meer offertes, brochures, verslagen en documenten.
DiscountOffice.nl biedt verschillende inbindsystemen. U kunt ervoor kiezen om uw documenten in te binden met een plastic bindrug, een metalen draadrug (wire) of met een thermische bindrug (lijm). De juiste keuze is onder meer afhankelijk van de mate van gebruik.
Een Clickbind machine is geschikt voor gemiddeld kantoorgebruik, de bindruggen zijn gemakkelijk te openen voor het verwijderen of toevoegen van pagina's. De plastic Clickbind bindruggen geven al uw documenten een professionele uitstraling. Het voordeel van de Clickbind bindruggen is dat de documenten helemaal opengevouwen kunnen worden om te kopiëren en met een speciaal gereedschap kunt u de bindrug openen en sluiten om bladzijden toe te voegen of te verwijderen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u 34-rings Clickbind bindruggen bestellen in diverse afmetingen, van 8mm met een capaciteit van 45 vel tot 16mm met een maximale vulcapaciteit van 145 vel.

Voordelige plastic bindruggen

Voor interne communicatie binnen uw bedrijf zijn plastic inbindringen een goede en voordelige oplossing. DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie standaard plastic bindruggen 21-rings A4 die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. 21-rings A4 Plastic bindruggen zijn te bestellen in verschillende capaciteiten. De stelregel voor de capaciteit is dat u per mm bindrug ongeveer 6 pagina's kunt inbinden. Zo kunt u met een bindrug 6mm 25 vellen inbinden, bindruggen 8mm hebben een capaciteit van 45vel, bindruggen 10mm 60 vel en 22mm bindruggen hebben een maximale capaciteit van 200 vel. 21-rings bindruggen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, zwart, wit en rood. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Inkoopvoordeel plastic bindruggen

Gebruikt u regelmatig plastic bindruggen? Speciaal voor grootverbruikers biedt DiscountOffice.nl aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels plastic bindruggen waarmee u optimaal profiteert van onze scherpe prijzen. Daarnaast hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.