Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plateauwagens

Plateauwagens

Andere benamingen: Magazijnwagens, Platformwagens, Tafelwagens

Platformwagens kopen

Bent u opzoek naar een platformwagen inklapbaar, volledig inklapbaar of van aluminium? Platformwagens, ook wel plateauwagens of magazijnwagens genoemd, zijn er in veel soorten en maten. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment topmerk magazijnwagens zoals Fetra en Variofit. De magazijnwagens zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

Wat is een platformwagen?

Platformwagens zijn magazijnwagens, die ideaal te gebruiken zijn om bijvoorbeeld kratten, dozen, trays en andere goederen te vervoeren. Een plateauwagen bestaat uit een laadvlak op wielen, kopwand(en) en één of twee duwbeugels.

De plateauwagenplaat is meestal van hout of aluminium en heeft een constructie van aluminium of stalen buizen. Daarnaast kunt u kiezen voor TPE rubber-, elastische wielen of luchtbanden. De meeste platformwagens hebben 2 zwenk- en 2 bokwielen. Maar er is ook een optie om de magazijnwagen met 4 zwenkwielen te bestellen.
Sommige modellen hebben zwenkwielen met een rem, conform EU-norm EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens).

Assortiment magazijnwagens

Aluminium platformwagens, inklapbare plateauwagens, magazijnwagens met luchtbanden en nog veel meer soorten en modellen kunt u vinden in het gevarieerde assortiment van DiscountOffice.nl. Het assortiment transportwagens is gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

Plateauwagen inklapbaar

Platformwagens kunnen gedeeltelijk of volledig inklapbaar zijn. De duwbeugel, wielen en/ of etages zijn mogelijk inklapbaar. Stanley heeft 2 platformwagens die volledig inklapbaar zijn en Fetra heeft onder andere aluminium inklapbare magazijntrolleys, waarvan de duwbeugel en etages opklapbaar zijn.

Luchtbanden, TPE elektrostatisch geleide- en polyamide wielen

Bent u opzoek naar een platformwagen met luchtbanden? De meeste Fetra magazijnwagens bevatten de bestel optie om de standaard wielen te veranderen naar luchtbanden, TPE elektrostatisch geleide- of polyamide wielen.

  • Luchtbanden zijn ideaal te gebruiken op een oneffen ondergrond
  • Polyamide wielen zijn verregaand bestand tegen vocht, zout, zuren en logen
  • TPE wielen zijn elektrostatisch geleidend en bevatten een naaf met kogellager

Draagvermogen magazijnwagens

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment plateauwagens met verschillende draagvermogens die geschikt zijn voor uw magazijn, werkplek of werkplaats. U kunt kiezen uit platformwagens met een draagvermogen van 120 kg, 150 kg, 200 kg, 300 kg, 400 kg, 500 kg, 600 kg, 1000 kg of zelfs 1200 kg.

Magazijnwagens merken

Fetra, Stanley, Variofit en Rollcart zijn onder andere de topmerken uit het uitgebreide aanbod van DiscountOffice.nl. De platformwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunt u voor een scherpe prijs online kopen.

Fetra platformwagens

Fetra magazijnwagens zijn ideaal om goederen mee te transporteren. DiscountOffice.nl heeft een brede collectie Fetra platformwagens. De Fetra Aluminium Platformwagen 3120 is een erg populaire magazijnwagen.

Platformwagen aanbieding

De ideale platformwagens voor uw bedrijf, magazijn, werkplaats winkel of andere organisatie, bestelt u voor de scherpste prijs bij DiscountOffice.nl. Naast de voordelige prijzen van de magazijnwagens kunt u van nog meer voordeel profiteren door gebruik te maken van onze staffelprijzen of een prijsopgave op te vragen. Het brede assortiment plateauwagens topmerken als Fetra, verschillende draagvermogens en inklapbare plateauwagens zijn allemaal van top kwaliteit.