Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Platentransport

Platentransport

Andere benamingen: Platenstandaards, Platenwagens, Platenrollers

Het vervoeren van platen is een nauwkeurig karwei. Een platenroller, platenwagen of platenstandaard maakt uw werk een stuk makkelijker.

Assortiment platenwagens

Heeft u een platenwagen nodig voor in het magazijn of andere werkplek? Bij DiscountOffice.nl bent u het voordeligste uit. Het brede assortiment van hoge kwalitatieve artikelen brengt vele voordelen met zich mee. U vindt bij DiscountOffice.nl altijd wat u zoekt. En dat voor de scherpste prijs. Dit geldt ook voor de platenwagens. Die in verschillende uitvoeringen zijn te bestellen.
Soorten uitvoeringen: platenwagen enkelzijdig, platenwagen met afstopbeugel, platenwagen zonder beugels (wel bij te bestellen, zie meebestellers), platenstandaard, platenwagen voor lengte transsport of platenroller.
Daarnaast is er veel keus in draagvermogen en afmetingen. Het zeer brede aanbod van DiscountOffice.nl zorgt ervoor dat ieder platentransport kan worden verbeterd en er op die manier meer productie wordt gedraaid. En daarvoor biedt DiscountOffice.nl de scherpste prijzen en een gigantisch assortiment artikelen aan.

Kar voor rollen of tapijt

Naast platenwagens heeft DiscountOffice.nl ook een zeer aantrekkelijk geprijsde kar voor het transport van tapijt of rollen. Door de luchtbanden kunt u de tapijtrollen zowel binnen als buiten gemakkelijk verplaatsen. De Rollcart Ral5010 heeft een draagvermogen van maar liefst 250kg. En door de hoge kwaliteit van het stalen frame en de duurzame oppervlaktebescherming, is deze kar voor rollen en tapijt krasbestendig.

Het gemak van platenrollers

Platenrollers zijn veelal erg compact en nemen weinig ruimte in. Door een kleine laadvlak waar de plaat tussen kan, is dit een oplossing voor veel werkzaamheden waarbij platen verplaatst moeten worden. Ondanks de compactere platenwagens, hebben deze platenrollers een zeer goed draagvermogen. Sommige hebben zelfs een draagvermogen van 400kg. Er is een breed assortiment van platenrollers. DiscountOffice.nl heeft met zijn 150.000 artikelen, alles wat een bedrijf nodig heeft. Voor de voordeligste prijzen.

Aanbiedingen platenwagens

DiscountOffice.nl gebruikt de scherpste prijzen. Waardoor alle artikelen op de website voordelig geprijsd zijn. Door uit meerdere categorie├źn te bestellen, bent u onder aan de streep het voordeligste uit. Dit kan bijvoorbeeld door uit de categorie├źn kantoorartikelen, facilitaire artikelen en magazijn artikelen te bestellen. Om extra korting te ontvangen, kunt u gebruik maken van de staffelkorting. Wanneer er een grotere afname van een artikel is, dan ontvangt u ook meer korting. Naast de voordeligste prijzen zijn de levertijden snel. DiscountOffice.nl is de webshop met een zeer breed assortiment, de voordeligste prijzen en een snelle levertijd.