Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Polssteunen

Polssteunen

Andere benamingen: Wrist support, Ergonomische muismat, Palmsteun

Polssteunen bestellen

Werkt u veel achter de computer en heeft u last van uw polsen? Een polssteun zorgt voor maximale ondersteuning van de armen en polsen zodat veel klachten kunt voorkomen. Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het ruime assortiment polssteunen kiezen uit verschillende uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de polssteun die het beste voor u geschikt is. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u online eenvoudig en snel de juiste polssteun. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste polssteunen worden direct uit voorraad geleverd. Dus bestel vandaag nog de polssteun bij DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Polssteunen voor een ergonomische werkhouding

Tijdens het werken achter de computer worden uw vingers, polsen, armen en de schouder- en nekregio flink belast. Met als gevolg pijnlijke spieren en een slechte doorbloeding van de vingers en de handen. Om klachten, pijn of ongemak aan de polsen tijdens het typen te voorkomen is het belangrijk dat de polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie gehouden worden waarbij de spieren zo min mogelijk aanpast worden. Een polssteun vormt zich naar uw pols en ontziet pijnlijke drukpunten. Polssteunen zorgen voor maximale ondersteuning en verzachtend comfort, ook bij urenlang werken achter uw computer. Polssteunen zijn een efficiënte oplossing die u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl kunt bestellen. Op een betaalbare en eenvoudige manier kunt u van elke werkplek op kantoor en van de thuiswerkplek een goede ergonomische werkplek maken.

Ruim assortiment polssteunen

DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen polssteunen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit polssteunen voor het toetsenbord en polssteunen voor de muis.
Een toetsenbord polssteun zorgt ervoor dat de polsen op een zacht kussen rusten in plaats van een hard bureaublad. Een muismat met polssteun verbetert de polshouding en voorkomt een knik in uw pols tijdens het gebruik van de muis.
Er wordt aangeraden om voor beide te kiezen om zo de kans op RSI klachten te verkleinen en ontspannen achter de computer te kunnen werken. Het is belangrijk om tijdens het typen of gebruik van de muis de polsen niet teveel te laten rusten op de polssteunen om de bloedvaten niet af te klemmen. Voor optimaal gebruik kunt u beter tijdens de rustmomenten uw polsen op de steunen leggen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u ook polssteunen met armsteunen online bestellen. Een polssteun met armsteun vermindert de druk op de schouders omdat de functie van de schouders en armen overgenomen wordt.

Voordelige polssteunen

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige polssteunen van onder meer de topmerken Fellowes, Kensington en BakkerElkhuizen met korting. Wilt u meerdere toetsenbord polssteunen en muismatten met polssteunen bestellen? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.