Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Potloden

Potloden

Andere benamingen: Tekenpotloden, Potloodsets

Potloden bestellen

Bent u op zoek naar voordelige potloden? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreide collectie potloden in alle hardheden. Of u nu een HB potlood, 2B potlood, 4H potlood wilt kopen, u vindt zeker het beste potlood via DiscountOffice.nl. Topkwaliteit potloden van de bekende merken Bic, Bruynzeel, Faber Castell, Stabilo en Staedtler die u online met korting kunt bestellen.
De handige filterwoorden helpen u om snel de juiste potloden te bestellen, u kunt onder meer selecteren op merk, hardheid, type en kleur. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste potloden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al geleverd.

Goede kwaliteit potloden

Een potlood is een soort schrijf- en tekengerei. Een potlood bestaat uit een stift, gemaakt uit een mengsel van grafiet en klei, met een houten omhulsel. Het mengsel voor de stift wordt in een oven gebakken. Al in 1565 wordt de eerste beschrijving van een potlood genoemd, tegenwoordig wordt een potlood nog steeds veelgebruikt om te schrijven en te tekenen.
Potloden zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden. Veel klei en weinig grafiet geeft een hard potlood, veel grafiet en weinig klei geeft een zacht potlood.

Ruim assortiment potloden

Bij DiscountOffice.nl vindt u potloden in verschillende uitvoeringen. Om mee te schrijven of mee te tekenen. Geschikt voor gebruik op kantoor, thuis, in de werkplaats of op school. Potloden voor kids of voor volwassen. Potloden linkshandig of potloden rechtshanding. Voor elke toepassing bestelt u bij DiscountOffice.nl de juiste potloden gemakkelijk en voordelig online.
De hardheid van een potlood wordt aangegeven met de letters H en B, waarbij de harde potloden variëren van 2H t/m 10H. Deze harde potloden zijn zeer geschikt voor technisch tekenen.
Voor schetsen en voor het tekenen van portretten worden zachte potloden gebruikt (B t/m 8B). De meest gebruikte potloden zijn HB potloden, potloden met een gemiddelde hardheid. Bent u op zoek naar een goed tekenpotlood, dan is een tekenpotlood met code B aan te bevelen.

Hoogwaardige potloden in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle kwaliteitsmerken potloden met korting, potloden van onder meer Bic, Bruynzeel, Faber Castell, Stabilo en Staedtler tegen scherpe prijzen.
Speciaal voor grootverbruikers hanteren wij staffelprijzen, dat wil zeggen dat u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit bent.