Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Potloden

Potloden

Potloden online bestellen

Op zoek naar voordelige potloden? Bij DiscountOffice.nl vindt u in dit ruime assortiment diverse potloden om mee te schrijven, te tekenen en te kleuren. Per stuk, per set of in een luxe koffer.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online hoogwaardige potloden van de kwaliteitsmerken Caran d’Ache, Faber Castell, Eberhard Faber, Stabilo, Staedtler en meer.
Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de beste potloden, voor de professionele tekenaar, voor de hobbyist, voor op kantoor, in de werkplaats en voor gebruik op school.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden filtert u snel de potloden die u zoekt, u kunt onder meer selecteren op merk, type, kleur en uitvoering. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste potloden zijn uit voorraad leverbaar en hebben een snelle levering. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden uw favoriete potloden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Ruime keuze potloden

Het potlood is een populair schrijf- en tekengerei, al in 1565 is de eerste beschrijving van een potlood zoals we die nu kennen gevonden. De naam is te danken aan de voorganger van het potlood, namelijk de loodstift.
Een potlood bestaat uit een stift, gemaakt van klei en grafiet, met een houten omhulsel. Kleurpotloden ontstaan door kleurpigmenten aan het mengsel toe te voegen.

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze potloden tegen een scherpe prijs. Om uw keuze te vergemakkelijken is het enorme aanbod potloden onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Aquarelpotloden
  • Kleurpotloden
  • Potloden
  • Potloodstiften
  • Vulpotloden

Topkwaliteit potloden met korting kopen

Welke soort potloden u ook zoekt, DiscountOffice.nl levert voordelige potloden voor iedereen. Voor gebruik thuis, op kantoor of op school.
Bent u op zoek naar hb potloden, kleurpotloden, een potloden set, een luxe houten koffer aquarelpotloden of een vulpotlood? U bestelt alle soorten potloden gemakkelijk en snel online.
DiscountOffice.nl biedt potloden van alle topmerken zoals Bruynzeel, Caran d’Ache, Faber Castell, Eberhard Faber, Stabilo, Staedtler met hoge kortingen. Heeft u meerdere exemplaren nodig dan kunt u dankzij onze staffelprijzen profiteren van extra voordeel.