Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vulpotloden

Vulpotloden

Verwante categorie: Potloodstiften

Andere benamingen: Potloodstifthouders, Mechanische potloden

Vulpotloden bestellen

Wilt u een vulpotlood bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online eenvoudig en voordelig vulpotloden van topmerken als BIC, Aristo, Faber Castell, Pentel, Staedtler, Rotring en nog veel meer.
U bestelt met korting hoogwaardige vulpotloden die garant staan voor comfortabel en intensief gebruik. Met behulp van de uitgebreide filtermogelijkheden kiest u snel het juiste vulpotlood. U kunt onder meer selecteren op merk, model en uitvoering. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het merendeel van de vulpotloden is uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl. Door de grote voorraad in onze magazijnen hebben vulpotloden een korte levertijd. Over het algemeen wordt een bestelling die vandaag wordt geplaatst de volgende werkdag al geleverd.

Voordelen van een vulpotlood

Een vulpotlood (of mechanisch potlood) is een houder, meestal van kunststof die in hoofdzaak de vorm heeft van een gewoon zeskantig potlood. Binnenin zit bij een vulpotlood een smal hulsje waar stiften, bestaande uit een mengsel van klei en grafiet, door middel van een veermechanisme ingeklemd kunnen worden. Deze stiften zijn er in diverse dikten. Het voordeel van een vulpotlood is dat u niet steeds een punt hoeft te slijpen. Bovenop de stifthouder zit een knopje, waarmee het klemmen van de stift geregeld kan worden, zodat de stift verder uitgeschoven wordt als u erop drukt.
Bij DiscountOffice.nl kunt u ook losse potloodstiften en vulpotlood vullingen voordelig bestellen. U vindt alle hardheden en diktes potloodstiften die passen in alle modellen vulpotloden. Door alle benodigdheden bij één leverancier te bestellen kunt u flink besparen op uw inkoop.

Ruime keuze vulpotloden

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid aanbod vulpotloden die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U vindt op onze website een ruime keuze vulpotloden voor alle toepassingen, in diverse modellen en kleuren.
Ontdek bijvoorbeeld het vulpotlood Stabilo Easyergo speciaal voor kinderen, het hoogwaardige vulpotlood Parker Jotter steel CT in een luxe geschenkverpakking, het Faber Castell Vulpotlood Grip of de professionele Rotring Tikky vulpotloden voor schetsen en technische tekeningen.

Hieronder vindt u een greep uit ons uitgebreide assortiment:

  • Vulpotlood pentel P205 0.5mm zwart
  • Drukpotlood Bic Matic Classic 0.7mm
  • Vulpotlood Staedtler Marsmicro 77505 0.5mm
  • Vulpotlood rOtring Tikky 0.5mm zwart
  • Vulpotlood Parker Jotter steel CT
  • Rotring Vulpotlood rOtring Tikky