Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Presentatieborden

Presentatieborden

Andere benamingen: Showborden, Moderatieborden, Workshopborden

Presentatieborden bestellen

U geeft een training? Een presentatiebord is de ideale oplossing om de aandacht bij de presentatie te houden. Bij DiscountOffice.nl vindt u presentatieborden en workshopborden in diverse mogelijkheden en uitvoeringen.
U kunt kiezen uit een whiteboard, textielbord of kurkbord. Tevens kunt u kiezen voor een enkel bord of dubbelzijdige borden. Met de speciale verbindingsstukken en statiefvoeten stelt u uw eigen presentatie-systeem samen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheid vindt u snel het presentatiebord dat voldoet aan uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Wilt u binnenkort een presentatie houden? De meeste presentatieborden zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog een presentatiebord via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling zeer snel.

Voor een succesvolle workshop of presentatie

Het houden van succesvolle workshops, vergaderingen en brainstormsessies is een hele uitdaging. Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment presentatieborden die van elke presentatie een succes maken. Met een presentatiebord stimuleert u de betrokkenheid van de deelnemers, de informatie blijft beter onthouden door de belangrijke punten te visualiseren en u creëert overzicht.
Door de toename van het hybride werken, afwisselend op de thuiswerkplek en op kantoor, wordt het kantoor steeds meer een ontmoetingsplek voor effectief en doeltreffend teamwork. Hierbij is een professioneel presentatiebord essentieel om ideeën te verzamelen of om overzichtelijke planningen weer te geven.

Workshopborden in verschillende uitvoeringen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze workshopborden in verschillende varianten. De workshopborden zijn in meerdere werkoppervlakten beschikbaar: textiel, vilt en karton. U kunt kiezen uit een enkelbord of een dubbelzijdig presentatiebord. De dubbelzijdige presentatieborden kunnen ook uitstekend als scheidingswand kunnen worden ingezet.
De informatie is gemakkelijk met push-pins te bevestigen. Ook is het mogelijk om een papierblok toe te voegen zodat u er een flipover van maakt.
De workshopborden zijn eenvoudig en snel te verplaatsen dankzij de zwenkwielen.
Bent u op zoek naar een flexibele oplossing? DiscountOffice.nl levert lichtgewicht inklapbare presentatieborden die ruimtebesparend zijn en dankzij de zwenkwielen eenvoudig te verplaatsen zijn. Ze zijn snel en zonder gereedschap te monteren en kunnen door één persoon worden opgezet.
Wilt u een workshopbord mee nemen naar uw presentatie? Bestel dan via DiscountOffice.nl een opvouwbaar workshopbord. Deze lichtgewicht workshopborden zijn in vier delen opvouwbaar en passen hierdoor gewoon in een auto. Eenvoudig door één persoon op te zetten. Dankzij de opvouwbare voet kan het bord in een rechte lijn of een halve cirkel worden opgesteld.