Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Recyclingstations

Recyclingstations

Andere benamingen: Afvalscheidingsbakken

Voordelig uw recyclingstation kopen

Op zoek naar een efficiënte manier om afval te scheiden? DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie met onder meer topmerk recyclingstations van Slim Jim van Rubbermaid. Door de Slim Jim containers aan elkaar te koppelen stelt u zelf een recyclingstation samen. De componenten worden zonder gereedschap aan elkaar bevestigd. Naast de losse containers, deksels en panelen kunt u ook complete recyclingstations bestellen. Daarnaast kunt u bij DiscountOffice.nl ook voor gescheiden afvalbakken terecht.

Breed aanbod recyclingstations

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie recyclingstations zoals de Slim Jim recyclingstations van het toonaangevende merk Rubbermaid. De Slim Jim zijn in drie talen, Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast kunt u kiezen tussen een containers van verschillende kleuren zoals geel, blauw, bruin, grijs, groen en zwart.

Slim Jim containers

De Slim Jim containers zijn voor 2 verschillende afvalstromen online te bestellen. U kunt kiezen uit een Slim Jim container voor papier en plastic. Hiervoor zijn speciale deksels voor ontworpen. De Slim Jim recycling station is ideaal voor huishoudens, kantoren, magazijnen of andere locaties waar men afval wilt weggooien. Het scheiden van afval is goed voor het milieu en zeker in de huidige tijd van hoog belang. Door het scheiden van afval kunnen veel grondstoffen hergebruikt worden. Afval scheiden draagt daarom ook bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven.

Rubbermaid en Slim Jim

Slim Jim is een merk van Rubbermaid. Rubbermaid staat ook wel bekend om zijn huishoudelijke en zakelijke facilitaire artikelen. De artikelen zijn voornamelijk gericht op gezondheid en hygiëne. Artikelen uit de onderstaande categorieën worden geproduceerd door Rubbermaid:

  • Bedrijfsafval
  • Decoratief afval
  • Schoonmaak
  • Veiligheid
  • Materiaaltransport
  • Toilet
  • Foodservice

Recyclingstations met korting bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een recyclingstation dan wilt u niet te veel betalen. Bij DiscountOffice.nl ontvangt u altijd een scherpe prijs. Hierdoor bent u altijd voordelig uit. De Slim Jim recyclingstations zijn eenvoudig en voordelig online te bestellen op DiscountOffice.nl. U kunt nog meer korting ontvangen wanneer u meerdere stuks van een product bestelt. Hoe meer stuks u bestelt hoe hoger de korting, dit doen we aan de hand van de staffelprijzen. U kunt de staffelprijzen vinden op de productpagina.